Her er de nye deltagere i Toppen af poppen

Det nye hold er som altid en god blanding af nye og "gamle" danske kunstnere. Se, hvem de er her.

Toppen af poppen starter på optagelserne i næste uge, og TV 2 kan nu afsløre, hvilke kendte danske musikere, der denne gang skal sidde om bordet og skiftes til at høre hinanden fortolke sange.

Det bliver Peter A.G. - forsangeren i det populære danske rockband Gnags - og sangerinden Hanne Boel, der som karrieremæssige alderspræsidenter skal repræsentere de deltagere, der har årelang erfaring.

Derudover vil soul og RnB-sangerinden Ida Corr, forsangeren i Carpark North Lau Højen, og sangerinden Fallulah sætte sig ved bordet.

Og de nyeste kunstnere, der skal medvirke i dette års sæson af 'Toppen af poppen', er de to herrer, Kent 'Kenno' Pedersen og Lasse 'Pilfinger' Kramhøft, der udgør dancehall-duoen Djämes Braun samt sangeren Troels Gustavsens fra Noah, der blandt andet har hittet med sangen 'Over Byen'.

I sæson tre fortolkede Mads Langers Sanne Salomonsens 'Overgi'r Mig Langsomt', og seerne elskede den. De har nemlig kåret netop denne fortolkning til det bedste 'Toppen af poppen'-hit.

Du kan se Mads Langer synge sangen øverst i artiklen.

Det bliver i år sjette sæson af musikprogrammet. Sidste år kunne du opleve Sebastian, Lars Lilholt, Shaka Loveless, Oh Land, Mattias Kolstrup fra Dúné, Isam B og Stine Bramsen fortolke hinandens sange.

Programmet er inspireret af det hollandske tv-program 'De beste zangers van Nederland' (de bedste sangere fra Holland, red.) og havde premiere herhjemme tilbage i 2011, hvor Lars H.U.G, Erann DD, Szhirley, Dorthe Kollo, Anna David og Jokeren var rejst til Mexico, hvor de skiftedes til at fortolke hinandens sange.

Efterfølgende er optagelserne rykket tættere og tættere på Danmark og i år skal de optages på Samsø.

Gennem de seneste år har en lang række danske musikere og kunstnere medvirket i programmet, herunder blandt andre Søs Fenger, Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Kasper Winding, Anne Dorte Michelsen, Jørgen Klubien, Nabiha, Sys Bjerre og mange flere.

Toppen af poppen: Her er sjette sæsons deltagere

 1. Peter A.G. Nielsen

  63-årige Peter A.G. Nielsen er bedst kendt som forsanger for bandet Gnags, som han startede tilbage i 1966 sammen med sin bror Jens A.G. Nielsen. 

  Lidt hurtig hovedregning viser, at Gnags i år har 50 års jubilæum, hvilket bliver fejret med en sommerturné rundt i landet.

  Peter A.G.s 'Under Bøgen' er optaget i Den Danske Musikkanon. Derudover har han vundet adskillige priser gennem årene.

  Gnags har gennem tiden haft mange hits blandt andre 'Mr. Swing King', Vilde Kaniner', Slingrer Ned Ad Vestergade', 'Danmark' og 'Den Dejligste Morgen'. 

 2. Hanne Boel

  Danske Hanne Boel har været aktiv sangerinde siden 1981 og har derfor en årelang karriere bag sig.

  Hun spænder genremæssigt vidt og har både sunget kirkekor, gospel, soul, jazz, rock og pop. Hun har vundet flere priser - blandt andet den eftertragtede Grammy-pris. Og så har hun også haft international succes.

  Hun har et samlet pladesalg på 2,5 millioner plader.

 3. Ida Corr

  Ida Corr startede allerede sangkarrieren tidligt. Hun vandt som 11-årig det danske børne Melodi Grand Prix, og som 16-årig opvarmede hun for The Sandmen på Skanderborg Festival.

  Men det var først i 2005, at hun debuterede med sit første soloalbum 'Streetdiva' og to år efter fik hun et internationalt klubhit.

  Hittet var 'Let Me Think About It', som blev remixet af dj'en Fedde le Grand, og den gik ind som nummer et på dance-hitlisterne i Storbritannien og USA.

 4. Fallulah

  31-årige Fallulah med det borgerlige navn Maria Apetri udkom med sin første plade i 2010.

  Hun beskriver selv sin musik som 'rocket og dansabel folk-musik'. Hun har tilføjet popgenren sit eget twist med indierock og Balkan-beats.

  Fallulahs far er fra Rumænien og er koreograf i balkandans, mens hendes mor er danserinde.

  Du kender garanteret hittet 'Out of it', som var titelmelodien til DRs serie 'Lykke'.

 5. Lau Højen

  Lau Højen er forsanger i rockbandet Carpark North, som blev dannet tilbage i 1999. Bandet udgav deres første plade i 2003 og har vundet flere priser.

  Lau Højen spiller guitar, mens Søren Balslev spiller bas - de to mødte allerede hinanden på Mellerup Efterskole.

  Du kender garanteret hittet 'Transparent' som blandt andet fungerede som soundtrack til den danske ungdomsgyser 'Midsommer'.

 6. Djämes Braun

  De fleste har nok hørt omkvæddet 'Jeg kigger på fugle, hvorfor ik, hvorfor ik, når de sidder på min hæk', som blev udgivet i 2014 og hittede og fik to gange platin.

  Djämes Braun består af to mænd - Lasse Kramhøft også kaldet 'Pilfinger' og Kent Pedersen - også kaldet Kenno, og netop denne konstellation blev kendt gennem DRs Karrierekanonen.

 7. Troels Gustavsen

  Noah startede som en popduo bestående af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, men blev senere halveret til kun at bestå af Troels Gustavsen.

  Inden det skete hittede de med sangene 'Alt er forbi' og 'Over byen'. Sidstnævnte modtog guld for download og dobbeltplatin for streams. Sangen blev et regulært radiohit med en andenplads som højeste placering på den danske airplaychart.