Hvilken dansk politiker minder mest om Frank Underwood?

Værterne på 'Serieland' træder i karakter som graverjournalister og undersøger hvilken politiker, der minder mest om Frank Underwood.

Magt. Arrogance. Morder.

Det er blot nogle af de lidet flatterende ord, der klistrer til Kevin Spaceys præsident Frank Underwood i Netflix-serien 'House of Cards'.

Men hvilken dansk politiker har mon flest fællestræk med korrupte præsident?

Det satte 'Serielands' to værter og serieeksperter, Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb, sig for at finde ud af.

I anledning af at fjerde sæson af 'House of Cards' bliver anmeldt i den spritnye sæson af 'Serieland' på TV 2 PLAY, har Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb opsøgt magtens højborg herhjemme, Christiansborg. Her har de fundet fire politikere, der – med et stort glimt i øjet – er friske på at lege "Hvor meget Frank Underwood er der i dig?".

Vil kaste journalister ud foran et tog

De fire politikere, Simon Emil Ammitzbøll (LA), Joachim B. Olsen (LA), Mattias Tesfaye (S) og Morten Messerschmidt (DF), er alle enige om, at magt er vigtigt for dem, og at de har brugt pressen til egen vindings skyld.

Men kunne de fire herrer mon også finde på at gå så vidt, som Frank Undergood gjorde i slutningen af den første sæson, hvor han skubbede graverjournalisten Zoe Barnes ud foran et tog?

Se de sjove svar i videoen øverst og find ud af hvem af de fire, der minder mest om Frank Underwood.