Zulu Awards

Rasmus Seebach er lykkelig over familieforøgelse

En jublende glad Rasmus Seebach afslørede over for journalisterne på den røde løber ved 'Zulu Awards', at han netop er blevet onkel.

Popsangeren Rasmus Seebach er nu blevet onkel for anden gang.

Den 36-årige sangfugl har i forvejen niecen Josefine, som er datter af hans storebror, Nicolai. Og nu har Rasmus' lillesøster, Marie, så sørget for endnu en familieforøgelse.

Rasmus Seebach er dog ikke ked af at blive overhalet indenom af lillesøsteren. Tværtimod.

- Det er meget nærliggende at få børn tidligere, når man er pige. Min søster er blevet 33 år, så det er ved at være nu, hvis hun gerne vil nå at have et par børn, lød beskeden torsdag aften fra den glade sanger til de forsamlede journalister på den røde løber ved 'Zulu Awards' i Forum i København.

En lille pige

Rasmus Seebach afslørede samtidig, at det nye familiemedlem er en lille pige, og at han selvfølgelig har taget prinsessen i  øjesyn.

- Jeg har set hende, og hun er så dejlig. Man smelter altid, når man ser sådan en lille en, lød det stolt fra Seebach, som dog ikke ville afsløre, hvad hans niece kommer til at hedde.

Marie Seebach har fået datteren med sin mand, Rune Varnaa, som hun blev gift med i 2014.

Berømt vuggesang blev skrevet til Marie

Når det lille nye medlem af Seebach-dynastiet skal lulles i søvn om aftenen, vil hun sikkert få sunget den berømte vuggesang "Under stjernerne på himlen" for sig.

Hendes morfar, grand prix-legenden Tommy Seebach, skrev nemlig sangen til hendes mor, Marie, da hun var lille.

Efter Tommys død har Rasmus Seebach skrevet flere sange, der handler om familien, deriblandt "Den jeg er", hvori han forsikrer sin afdøde far, at han passer godt på lillesøsteren.