Kendte

Keld Heick efter uheldig skade: Må aflyse værtsjob på TV 2

Keld Heick må aflyse dette års værtsjob på 'Charlie i Parken', da han er kommet gevaldigt til skade.

Det er efterhånden en fast tradition, at Keld Heick pryder scenen som vært, når 'Charlie i Parken' løber af stablen. Men når det igen i år går løs i Parken, bliver det uden den kendte musiker på scenen. 

For Keld Heicks venstre ben er i øjeblikket dækket af gips, og sådan skal det forblive de næste fire uger. 

Nærmere bestemt er det achillessenen, den er gal med. Den sprang nemlig i påskeferien, da Keld Heick var på Bornholm med sin familie.

- Jeg spillede fodbold med mine to børnebørn, og så lige pludselig lød der et ordentligt smæld fra mit venstre ben. Jeg troede først, at nogle havde sparket mig bagfra, men så blev jeg klar over, at den var helt gal, fortæller Keld Heick til TV 2. 

En sprunget achillessene kræver en operation, men som det travle menneske Keld Heick er, havde han ikke tid til en længere indlæggelse.

Han skulle videre med færgen. Så da lægen foreslog lokalbedøvelse, kom svaret fra musikeren prompte: "ja, kom bare an". 

- Det gjorde slet ikke ondt, men jeg kunne mærke, at han sprættede mit ben op, og værst af alt kunne jeg høre lyden af det, forklarer en klukkende Keld Heick.

Hildas fod er også i gips

Men ikke nok med det, så er hans kone, Hilda Heick, også for nylig blevet opereret i sin venstre fod, dog grundet slidgigt, hvilket betyder, at hun ligesom Keld skal være i gips i seks uger. 

- Vi humper rundt som to invalide mennesker derhjemme. Heldigvis har vi begge fået en 'rullemarie', hvor vi kan lægge det ene ben op og så skubbe med det andet ben som på et løbehjul. Det gør det en del lettere at komme rundt i hjemmet, for jeg kan slet ikke støtte på mit ben, forklarer Keld Heick. 

Både Hilda og Keld Heick har venstre fod i gips i øjeblikket. Det gør det en anelse svært at få ordnet de huslige pligter.

Keld Heicks venstre fod er lagt i udstrakt position - eller i såkaldt 'balletstilling', som han selv forklarer, hvilket betyder, at han hverken kan eller må støtte på foden. Først om et par uger skal gipsen lægges om og foden placeres i normal stilling. 

- Det er så hamrende uheldigt, at vi begge to er i gips. Hildas operation var jo planlagt, men at vi begge skulle lægge i gips, havde vi jo ikke regnet med. Meningen var jo, at jeg skulle have passet hende - og 'Charlie i Parken', lyder det fra Heick.

Må sige nej til 'Charlie i Parken'

Og det ærger da også den kendte musiker, at han for første gang siden 'Charlie i Parkens' begyndelse i 2011 må melde pas som vært.  

- Jeg er dødhamrende ærgerlig over det. Jeg havde da glædet mig til at lave 'Charlie i Parken', men det kan jeg simpelthen ikke. Det ville se fjollet ud, hvis jeg kom rullende ind på min 'rullemarie', fortæller han og fortsætter:

Keld Heick er ærgerlig over, at han må takke nej til værtsjobbet på 'Charlie i Parken'

- Jeg synes jo, det er rigtig sjovt at være en del af 'Charlie i Parken'. Det er en folkefest ud over alle grænser. At stå på scenen og kigge ud over det glade publikum, der hvert år er med til koncerten, er en kæmpe oplevelse, fortæller han. 

Håber på ny chance næste år

Men gipsen skal først af om en måned, så indtil da må Keld og Hilda Heick væbne sig med tålmodighed.

- Jeg glæder mig vildt til at få gipsen af og blive normal igen, og Hilda har det præcis på samme måde. Det eneste, vi spejder efter i kalenderen, er den dag gipsen skal af, lyder det fra en grinende Keld Heick, der håber, at 'Charlie i Parken' bliver afholdt igen næste år, og at han igen får muligheden for at blive vært. 

'Charlie i Parken' kan opleves i Parken lørdag den 23. april. De nye værter vil blive offentliggjort snarest.