Beverly-stjerne afslører sin yndlingsspise i Danmark

Superstjernen Tori Spelling fra 'Beverly Hills 90201' er begejstret for Danmark - og ikke mindst maden!

Årets store trækplaster under 'Zulu Awards 2016' torsdag aften var uden tvivl skuespilleren Tori Spelling, der for mange nok er bedre kendt som den dydige Donna Martin i 90'er-tv-serien 'Beverly Hills 90201'.

Beverly-stjernen ankom til Danmark med sin familie allerede tirsdag eftermiddag og havde derfor haft god tid til at danne sig et indtryk af København og danskerne, da hun som en af de sidste dukkede op til  Zulu-prisfesten i Forum.

- Jeg er overvældet over, hvor imødekommende og venlige, danskerne er. De virker så helt igennem lykkelige, og mine unger er vilde med at være her, sagde Tori Spelling til journalisterne, der flokkedes sultne om hende på den røde løber.

- Maden er fantastisk!

Udover at den 42-årige tv-superstjerne angiveligt er helt vild med "smukke Danmark", afslørede hun samtidig, at hun har en sød tand. For hendes yndlingsspise fra det danske køkken er en speciel og velkendt kage:

- Jeg tror, det hedder drømmekage. Den er bare skøn, lød det fra Tori Spelling, mens hun smilede over hele hovedet.

Tori Spelling og hendes mand, Dean McDermott, ankommer på den røde løber til 'Zulu Awards 2016'. De har i øvrigt sammen lavet reality-serien 'Tori & Dean' om deres privatliv.
Tori Spelling og hendes mand, Dean McDermott, ankommer på den røde løber til 'Zulu Awards 2016'. De har i øvrigt sammen lavet reality-serien 'Tori & Dean' om deres privatliv. Foto: Camilla Rønde/TV 2 / Camilla Rønde/TV 2

"Donna" har dog også fundet andre spiselige lækkerier i den danske hovedstad.

- Jeg er helt vild med dansk ost, og så glæder jeg mig i øvrigt til at spise den der kødret med kartofler, som skulle være en dansk nationalret, forsøgte hun lidt prøvende, indtil den danske Hollywood-agent Claus Hjelmbak kom hende til hjælp.

- Stegt flæsk med persillesovs, supplerede han.

Overrakte pris for "Årets tv-serie"

Hovedformålet med Tori Spellings besøg i Danmark var, at hun skulle overrække prisen for "Årets tv-serie" ved 'Zulu Awards'-showet. Se videoklip nedenfor.

Derudover medvirkede hun i en helt særlig 90210-sketch, der var lavet til anledningen. Her var hendes sædvanlige venner fra "Beverly High" udskiftet med 'Danish Dynamite'-duoen Martin Høgsted og Magnus Millang, som havde indtaget seriens populære stamsted "Peach Pit".

Hvis du gik glip af årets 'Zulu Awards', kan du få overblikket over aftenens begivenheder minut for minut i live-bloggen, eller du kan se hele showet på TV 2 Play. Se også listen over de 12 prisvindere nedenfor.

Her er vinderne af årets ZULU Awards 2016

Årets Tv-vært

Sofie Linde Foto: Camilla Rønde
Sofie Linde - DR1

Årets Nye Danske Navn

Gilli Foto: Camilla Rønde
Gilli

Årets Radioprogram

GO' Nova - Nova FM Foto: Camilla Rønde
GO' Nova - Nova FM

Årets Hit

Lukas Graham Foto: Scanpix Denmark
Lukas Graham - 7 Years

Årets Skuespiller

Stephania Potalivo Foto: Camilla Rønde
Stephania Potalivo

Årets Originale Tv-program

Da Danmark blev Suspekt Foto: Camilla Rønde
Da Danmark blev Suspekt - DR3

Årets Mandlige Kunstner

Lukas Graham Foto: Scanpix Denmark
Lukas Graham

Årets Kvindelige Kunstner

MØ Foto: Scanpix Denmark

Årets Tv-serie

Sjit Happens Foto: Camilla Rønde
Sjit Happens

Årets Film

Klovn Forever Foto: Scanpix Denmark
Klovn Forever

Årets Youtuber

Naja og Morten Münster Foto: Camilla Rønde
Naja og Morten Münster

Det vi alle sammen grinte af

Dybvaaaaad - Det plejede far at gøre Foto: Camilla Rønde
Dybvaaaaad - Det plejede far at gøre