Zulu Awards

Medina klar med ny single: - Vi har alle prøvet at føle kærligheden meget hurtigt

Medina lufter sin spritnye single 'Forgabt (Jeg Fucking Elsker Dig)' til ZULU Awards, fordi hun er fucking forgabt i ZULU.

Du kan se hele showet på TV 2 PLAY: 

- Jeg fucking elsker dig. Det er et sindsygt stærkt udtryk. Det er umiddelbart og lyder som noget, nogen rent faktisk kunne finde på at sige.

Sådan siger Medina selv om ordlyden på nye single ’Forgabt’, som hun torsdag morgen har smidt på gaden - og nu er delt via sangerindens Facebook.

Her er det tekstbiden ’jeg fucking elsker dig’, der er det helt store omdrejningspunkt. Det udgør i øvrigt også et hashtag #jegfuckingelskerdig, som Medina har spredt over de sidste par uger, mens hun har færdiggjort sangen.

TV 2 har allernådigst fået lov at tale med sangerinden over en telefonforbindelse onsdag eftermiddag - dagen inden singlen udgives og for første gang spilles live til ZULU Awards 2016.

Her kan du følge ZULU Awards torsdag

TV 2 ZULU: Rød Løber fra 20.25 - 21.00 og ZULU Awards LIVE fra 21.00 - 22.45

tv2.dk:

  • Løbende artikler 
  • 21.00: Live-blog  
  • 21.00: Live-stream backstage fra ZULU-statuetter.

TV 2 ZULUs Facebook:

  • Løbende opdateringer
  • 19.30: Live-stream bringer Anders Breinholt og Nicolaj Kopernikus fire nominerede til den røde løber.
  • 21.00: Live-stream fra ZULU-statuetter samt takketaler backstage.

Snapchat: Jasper Ritz reporterer fra @tv2zulu.

Instagram: Løbende videoer og billeder på tv2_zulu.

Uden omsvøb

Medina er generelt ikke bange for at bruge store ord og banale vendinger. Tværtimod mener hun, at udtrykket kun står stærkere uden omsvøb og lyder som om, der kommer fra et rigtigt menneske.

Og det er der ingen, der skal lave om på, for Medina laver lige, hvad hun har lyst til.

- Jeg får lov at lave lige det, jeg har lyst til. Når jeg sætter mig i studiet, så er der ingen, der skal fortælle mig, hvad jeg skal lave. Jeg har fuldstændig frihed. Det er ikke alle, der har det – og det må være virkelig frustrerende, siger Medina.

Hendes nye single ’Forgabt (Jeg Fucking Elsker Dig)’ er ingen undtagelse. Det er 100 procent Medina. Lige fra tekst til færdig produktion i samarbejde med producerteamet Pitchshifters.

- Den begynder som en ballade, men slutter i noget helt andet. Det er ret åbenlyst, hvad sangen handler om. Det er noget, vi alle sammen har prøvet - at føle kærlighed meget hurtigt og finde en fyr, der ser én med alt, hvad man har, siger Medina.

Endnu en urpremiere ved ZULU Awards

Sangen har været to-tre år undervejs og er mixet i ikke mindre end 27 forskellige versioner, fortæller sangerinden. Nu er Medina endelig klar til at udgive den. Faktisk er hun mere end klar.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle spille den live her til sommer. Den har bare en rigtig god energi, og jeg bliver simpelthen så glad, hver gang jeg skal synge ’jeg fucking elsker dig’, siger Medina.

Og det er kun glasur på kransekagen, at den skal luftes til netop ZULU Awards, hvor sangerinden i 2014 spillede sit nummer ’Strip part. 1’ med Kidd for første gang.

- Jeg glæder mig sååå meget til torsdag aften. Jeg danser ret meget under nummeret, så jeg har trænet på det de sidste par uger. Og det er fucking hårdt at synge og danse samtidigt – men jeg føler mig bare så heldig, at jeg får lov til at gøre det igen med ZULU.

Otte år og 117 hits senere

Det er ikke til at se det, men det er efterhånden otte år siden, at Medina første gang landede i din radio med hittet ’Kun for mig’. 117 hits senere har Medina opbygget sig en imponerende karriere – selv synes hun stadig, at hun er den helt samme Medina, som slog igennem for otte år siden.

- Jeg er på ingen måde blevet en anden. Jeg følger bare med tiden, fortæller Medina.

Lytter du til dine gamle hits derhjemme?

- Ikke sådan rigtigt, men jeg tror, at jeg lever under en eller anden særlig sky. Hver gang, jeg træder ind i en forretning, så spiller de min musik. Det er så underligt. Og så kigger ekspedienterne på mig med et blik, der siger ’hvad sker der lige her?’, fortæller sangerinden, der godt kan blive helt nostalgisk, når hun hører sine gamle sange.

- Indimellem glemmer jeg faktisk, at det er mig, der synger dem, fordi man efterhånden har lavet så meget. Men de bringer så mange minder frem, for jeg har spillet så mange turnéer og har så mange oplevelser forbundet med de sange – også sammen med mine fans. De er sindssygt vigtige for mig, afslutter sangerinden.

Du kan høre og købe 'Forgabt (Jeg Fucking Elsker Dig)' på Spotify, Apple Music og YouSee Music lige her.