Strip og alkohol-afvænning: Sådan er det gået stjernerne fra Beverly Hills

Tori Spelling fra 'Beverly Hills' er i Danmark for at deltage i Zulu Awards. Læs her, hvad der er sket, siden serien sluttede.

Nogle skuespillere vil for altid have svært ved at ryste bestemte roller af sig. 

Det gælder for banden i Beverly Hills, der i utallige omgange har huseret på de danske tv-kanaler, og som mange danskere nærmest føler sig på fornavn med.  

Det er nok også som Donna, de fleste husker Tori Spelling, som i disse dage er i Danmark. 

Hun er i landet i anledning af Zulu Awards, der løber af stablen torsdag aften, hvor skuespillerinden skal overrække en af aftenens priser.

Du kan se hele showet på TV 2 PLAY: 

Her kan du følge ZULU Awards torsdag

TV 2 ZULU: Rød Løber fra 20.25 - 21.00 og ZULU Awards LIVE fra 21.00 - 22.45

tv2.dk:

  • Løbende artikler 
  • 21.00: Live-blog  
  • 21.00: Live-stream backstage fra ZULU-statuetter.

TV 2 ZULUs Facebook:

  • Løbende opdateringer
  • 19.30: Live-stream bringer Anders Breinholt og Nicolaj Kopernikus fire nominerede til den røde løber.
  • 21.00: Live-stream fra ZULU-statuetter samt takketaler backstage.

Snapchat: Jasper Ritz reporterer fra @tv2zulu.

Instagram: Løbende videoer og billeder på tv2_zulu.

Men hvad laver skuespillerinden i dag, hvad har hun lavet siden '90210' sluttede og hvad med resten af skuespillerne fra serien?  

Tori Spelling, der spillede rollen som Donna, er bestemt ikke gået i glemmebogen efter 'Beverly Hills', primært fordi hun løbende har prydet mange forsider på grund af sit privatliv.

Sammen med sin mand Dean McDermott medvirker hun i realityserien ’Tori & Dean: Inn Love’, der har kørt i fem år og handler om parrets familieliv og parforhold på godt og ondt.

I 2006 døde hendes far, Aaron Spelling, der blandt et hav af tv-succeser stod bag netop 'Beverly Hills. Det affødte et stort arveskænderi i familien, der også bragte den nu 42-årige Tori Spelling på avisforsiderne. 

Kelly Taylor - Jennie GarthDen i dag 44-årige Jennie Garth, der spillede rollen som Kelly Taylor, er en af de skuespillere fra tv-serien, der har haft ganske travlt efter 'Beverly Hills' og medvirket i både film og tv-serier. I 2014 spillede hun over for Beverly-kollegaen Tori Spelling i tv-serien ’Mystery Girls’, der dog blev skrottet af tv-kanalen ABC efter blot en sæson. 

Brenda Walsh - Shannen DohertyProduktionsselskabet Lifetime er i gang med en film om seriens skuespillere, og den kommer med stor sandsynlighed til at stille skarpt på de konflikter, der var i de første sæsoner. Her kommer man helt sikkert til at høre mere om den nu 44-årige skuespiller Shannen Doherty, der spillede Brenda. Hun havde så store skænderier med nogle af de andre skuespillere fra castet, at hun til sidst blev skrevet ud af serien.

I slut 90’erne kom hun med i tv-serien ’Heksene fra Warren Manor’, men her blev hun angiveligt også skrevet ud af på grund af stridigheder med holdet. I 2009 medvirkede hun i enkelte afsnit af den nye ’Beverly Hills’-serie. 

Brandon Walsh - Jason PriestleyBrendas bror, Brandon, blev spillet af den nu 46-årige Jason Priestley, der også blev skrevet ud af serien undervejs. Kort efter blev skuespilleren anholdt i forbindelse med spritkørsel og måtte en tur på afvænningsklinik. Siden da har han arbejdet som producer og instruktør på både film og tv-serier. 

Dylan McKay - Luke PerrySammen med Jason Priestley smeltede Luke Perry, der spillede rollen som Dylan, mange pigehjerter. Den i dag 49-årige Perry har spillet med i både film, tv-serier og Broadway-musicals, og for nyligt medvirkede han i filmene ’Goodnight for Justice’, der var instrueret af Jason Priestley.

David Silver - Brian Austin GreenDonnas Beverly Hills-kæreste David blev spillet af den nu 42-årige Brian Austin Green, der har medvirket i flere tv-serier såsom 'Terminator: The Sarah Connor Cronicles' og ’Desperate Housewives’ efter Beverly Hills. I 2010 blev han gift med skuespillerinden Megan Fox, som han har to børn med. Parret er i gang med at blive skilt. 

Steve Sanders - Ian ZieringDen i dag 52-årige Ian Ziering spillede rollen som Steve. Umiddelbart efter Beverly Hills hørte man ikke meget til ham, men i 2013 kom han pludselig frem igen - primært af to grunde. For det første medvirkede han i filmen 'Sharknado' samt et par efterfølgere af filmen, der fik så dårlige anmeldelser, at den næsten blev kult, for det andet begyndte han at optræde som mandlig stripper i Las Vegas. 

Andrea Zuckerman - Gabrielle CarterisMed sine i dag 56 år var Gabrielle Carteris den ældste blandt de ”unge” skuespillere. Hun medvirkede i forskellige mindre tv-serier, efter hun stoppede i Beverly Hills, og så er hun underdirektør i skuespillernes fagforbund ’Screen Actors Guild American Federation of Television and Radio Artists’