Zulu Awards

Dylan eller Brandon? Her vælger Tori Spelling endelig side

Donna Martin havde måske valgt anderledes - men Tori Spelling ville vælge Dylan over Brandon, hvis hun havde haft valget mellem de to rivaler.

Dylan eller Brandon?

I 90'erne var man enten til Dylan McKay eller Brandon Walsh. Klassens frække dreng eller klassens duks. For Tori Spelling - bedst kendt som Donna Martin - er valget klart: 

Her kan du følge ZULU Awards torsdag

TV 2 ZULU: Rød Løber fra 20.25 - 21.00 og ZULU Awards LIVE fra 21.00 - 22.45

tv2.dk:

  • Løbende artikler 
  • 21.00: Live-blog  
  • 21.00: Live-stream backstage fra ZULU-statuetter.

TV 2 ZULUs Facebook:

  • Løbende opdateringer
  • 19.30: Live-stream bringer Anders Breinholt og Nicolaj Kopernikus fire nominerede til den røde løber.
  • 21.00: Live-stream fra ZULU-statuetter samt takketaler backstage.

Snapchat: Jasper Ritz reporterer fra @tv2zulu.

Instagram: Løbende videoer og billeder på tv2_zulu.

- Jeg ville vælge Dylan. Nu ville jeg selvfølgelig ikke vælge nogen af dem, fordi jeg er gift. Men Dylan, for da jeg var ung, var han en slem dreng med et hjerte af guld. Han havde lidt af begge dele. Han var en rebelsk og kørte i en fed bil, fortæller Tori Spelling, da hun eksklusivt bliver interviewet af Jes Dorph-Petersen til TV2.dk. 

I går landede Tori Spelling - herhjemme bedst kendt som Donna Martin i Beverly Hills 90210 - i lufthavnen i København. Torsdag aften skal skuespillerinden nemlig til ZULU Awards, hvor hun er særligt inviteret til at uddele en pris. 

Du kan se hele showet på TV 2 PLAY: 

Klassen frække dreng

Donna Martin fik aldrig muligheden for at vælge mellem hverken Brandon eller Dylan i serien. Hun havde dog en lang række kærester, hvoraf den bedst kendte var David. 

Hen mod slutningen bliver de to da også gift. 

Og Donna - undskyld Tori Spelling - er da også sikker på, at hende og David stadig var gift den dag i dag, hvis de var karakterer fra den virkelige verden.

- Jeg tror, at at hun stadig ville være gift med David. I serien har hun ét barn. Nu er familien nok blevet større, og de har måske fået et par børn. Og de bor ikke i Japan længere. Hun er stadig modedesigner og måske bor hun i Paris i dag, siger Tori Spelling til spørgsmålet om, hvor hun og David mon er den dag i dag.

Beverly Hills 90210 kan lige nu ses på TV 2 ZULU hver lørdag, hvor Beverly Boksen kører hele dagen.

 Venner var min favoritserie

Beverly Hills 90210 havde kolosal betydning for unge i 90'erne. For Tori Spelling var ynglingsshowet dog 'Venner' - måske fordi hun selv var en del af det konkurrende show.

- 'Venner' var min yndlingsserie. Vi holdt fest og så den sammen. Og 'Sex and the city', men det var i mine tyvere, fortæller Tori Spelling i interviewet.

Donna Martin graduates

Her kommer de også ind på 'Donna Martin graduates' - et af de mest kendte og refererede afsnit fra serien.

I afsnittet kommer Donna Martin til at drikke sig fuld under sit afslutningsbal på skolen, hvorfor rektoren vil statuere et eksempel og nægte hende at tage sin eksamen.

Det får Brandon selvfølgelig sat en stopper for. Han mobiliserer flokken af venner og resten af skolen - og skolen må vælge mellem at dumpe alle elever eller lade Donna Martin gå til eksamen.

I en helt ikonisk scene får Brandon alle vennerne til at synge 'Don-na Mar-tin gra-du-ates' - og vi fik selvfølgelig sneget ind i interviewet, at Donna Martin skulle gentage de nøjagtige ord. Det gør hun i klippet herunder. Vær klar til at få en mavepuster.