Kendte

Lille ny ‘Vild med dans’-baby: Sarah Grünewald har født

'Vild med dans'-værten Sarah Grünewald har født en søn på 3200 gram.

TV 2-værten fra underholdningsprogrammet 'Vild med dans' Sarah Grünewald har født en dreng. 

Det skriver værten selv på sin Instagramprofil. 

Der er tale om en dreng på 3200 gram, der kom til verden på Riget i København, og som skal hedde Luis. Og som ifølge TV-værten er helt perfekt: 

- På trods af en lidt anderledes start på livet, med en lille læbespalte, som skal opereres om 4 måneder, har Luis det fuldstændig perfekt og det har hans mor og far også, skriver hun sammen med billedet af sønnen. 

Både Sarah Grünewald og hendes mand, Rasmus Backhaus, har - oven på fødslen - aldrig haft det bedre, skriver hun videre: 

- Vi er totalt forelskede og lykkeligere end nogensinde før...og en lille smule mere trætte. 

Præsenterede graviditet på live-tv

Sarah Grünewald præsenterede tilbage i september, at hun var gravid. Det skete på en helt speciel måde, som du kan se i toppen af artiklen. 

Dengang fik cirka en millioner tv-seere sig noget af en overraskelse, da Sarah Grünewald pludselig på live-tv annoncerede, at hun var gravid.

Det skete efter, nettet var kogt over med kommentarer fra seere, der syntes, de kunne spotte en lille babybule på den værtindens mave, og derfor tog hun en hurtig beslutning om at svare på spørgsmålet på live-tv.

- Folk spørger, om der er en lille dansebaby herinde. Og ja, det er der, sagde Sarah Grünwald lige inden pausen i programmet og forklarede senere til TV 2:

- Jeg valgte at sige det, fordi min telefon har været rødglødende hele aftenen, og jeg ved, der er mange journalister, der allerede har nys om det. Så hellere sige det til de mennesker, jeg holder af - og det er 'Vild med dans'-seere, min familie og mine venner. Det var rigtig dejligt at sige det der.