Kendte

Så er 'Vild med dans'-parret blevet gift: - Jeg fortrød tv-frieri

'Vild med Dans'-parret Katrine Bonde og Noam Halby er blevet gift.

En tæt på ubeskrivelig lykke og tømmermænd er det, der i dag præger Katrine Bonde og Noam Halby. Parret, der mødte hinanden i sjette sæson af 'Vild med dans', blev nemlig gift lørdag.

- Det var en helt fantastisk dag. Vi lavede jo i store træk det, som man gør til et normalt bryllup, fortæller Noam Halby til TV 2. 

- Det var fuldstændig overvældende, og jeg er meget lykkelig. Katrine har det på samme måde – vi har ret mange tømmermænd.

Hele ugen har parret boet på Lungholm Gods, hvor flere af parrets gæster har overnattet. 

- Vi har været her en hel uge, og i går var vi først i kirken, og så holdt vi en reception og til sidst en stor middag. 

Bland gæsterne var blandt andet sangerinden Emmelie de Forest, der her har delt et billede af sig selv foran Lungholm Gods. 

Flere Granprix-bryllupssange

Ifølge Noam Halby var parrets bryllupsfest fyldt med sjove indslag og gode taler. 

- Der var næsten ikke andet, fortæller han. 

Noam selv holdt også en tale til sin brud, hvor han havde fundet klip fra parrets første dans i 'Vild med Dans', som var en 'cha cha cha'. Og klip fra da han friede i 'Go' Morgen Danmark'.

- Hun var færdig af grin over det. Det var alle, for det er jo ret sjovt. En ting er. at vi har det på video, første gang vi så hinanden. Noget andet er, at jeg var så kikset at fri på fjernsynet. Det var lidt pinligt, så jeg stod og krummede tæer.

Se Noams frieri øverst i artiklen.

Og da middagen så var overstået, slog bryllupsgæsterne sig også løs.

- Efter middagen var der en del musikalske indslag. 

- Emmelie de Forest sang to sange. Og så sang Kirsten Siggaard, som er Katrines Gudmor, sin sang, fra da hun var med i Melodi Grand Prix. Og så sang Kirsten og jeg faktisk også en Johnny DeLuxe-sang sammen. Det var stort, fortæller Noam Halby. 

Fortryder live-frieri

Store øjeblikke af Katrine Bonde og Noam Halbys liv har været vist på TV 2. Nemlig første gang de mødte hinanden i forbindelse med sjette sæson af 'Vild med Dans', hvor de to skulle danse sammen. 

- Jeg tænkte ikke så meget, da hun trådte ind af døren. Jeg havde travlt med at være rockstjerne. Men jeg kan huske, at jeg synes, at hun var flot. Jeg havde aldrig set hende før, så jeg var ret overvældet over, at jeg skulle danse med en så flot pige, fortæller Noam Halby. 

Parret endte som bekendt med at være mere end bare dansepartnere.

- Efter et par måneder fandt vi langsomt ud af, at der godt kunne være mere mellem os. Og det gik op for os - sjovt nok, en uge inden vi røg ud af 'Vild med dans'. 

Og så var det, at Noam Halby tog en impulsiv beslutning og friede til Katrine Bonde på live tv i 'Go' Morgen Danmark'. 

- Jeg har fortrudt mange gange, men nu er vi gift og alt er godt.

Parret blev for små fire år siden forældre til sønnen Milas. Noam Halby har i forvejen en søn på 23 ved navn Rasmus.