Kendte

Mr. Big skulle ikke have været Mr. Big: Sex and The City-skaber havde Hollywood-stjerne i tankerne

Hvis skaberen bag 'Sex and the City' havde fået sin vilje, havde 'Mr. Big' været helt anderledes.

Havde 'Sex and the City' have været det samme uden Chris Noth i rollen som 'Mr. Big'? Vi tror det ikke. 

Men ikke desto mindre var det tæt på, at hele 'SATC'-universet kunne have set helt anderledes ud, hvis skaberen bag serien, Darren Star, havde fået sin vilje. Han ville nemlig gerne have haft skuespilleren Alec Baldwin til at spille rollen som 'Mr. Big'. Det afslører Darren Star i et interviw i Entertainment Weekly.

- Først havde jeg Alec Baldwin i tankerne som Big, fortæller han.

Men skaberen bag den populære serie kom hurtigt på andre tanker. 

- Jeg ser ikke rigtigt 'Law & Order' (serie, hvor skuespilleren Chris Noth spiller med, red.), men jeg mødtes med ham, og han var perfekt. Jeg husker den første gennemlæsning, og hvor god han var. Jeg siger ikke, at Chris Noth var 'Mr. Big', men han bidrog en del med sin personlighed til rollen, sagde han til Entertainment Weekly. 

En anden i rollen som Aidan

Som om det ikke var nok, at det måske slet ikke var Chris Noth, der spillede 'Mr. Big' i 'Sex and the City', så havde Darren Star også andre skuespillerplaner for 'Carrie'a anden store kærlighed 'Aidan'.

- Indledende havde vi Aidan Quinn i tankerne til 'Aidan', men jeg tror ikke, at han var ledig, fortalte Daren Star til Entertainment Weekly.

I stedet gik rollen som 'Aidan', der får sit hjerte knust af 'Carrie', som bekendt til skuespilleren John Corbett. 

- Jeg elskede John Corbett i 'Nortthern Exposure, og så tænkte vi: 'Hvad mon John Corbett har gang i?. Han havde lige præcis den kortfattede afslappede vibe, som vi ledte efter. Men vi beholdt navnet 'Aidan', fordi vi var vilde med navnet. 

Anden skuespiller som 'Carrie'

Faktisk har skaberen bag 'Sex and the City' tidligere været ude og sige, at hvis ikke Sarah Jessica Parker kunne spille rollen som 'Carrie', skulle Lisa Edelstein spille rollen som single i New York. 

'Sex and the City' er en amerikansk serie, som HBO står bag. Den handler em fire karismatiske kvinder i den amerikanske storby New York. Igennem serien følger vi de fire kvinder, deres indbyrdes forhold og deres kærlighedsliv. 

De andre karakterer i serie er 'Miranda', spillet af Miranda Nixon, 'Samantha' spillet af Kim Cattrall og 'Charlotte' som spillet af Kristin Davis.