Kendte

Medie: Rockbandet AC/DC får verdenskendt forsanger

Ifølge flere medier vil Axl Rose overtage rollen som forsanger i AC/DC.

Da AC/DCs forsanger Brian Johnson måtte træde væk fra scenen efter lægens anbefalinger, blev tusindevis af fans bekymrede.

Hvad skulle der så ske med bandets koncerter i USA og tur rundt i Europa? Flere medier mener nu at have svaret på fansenes længsler.

Afløseren bliver ifølge blandt andre Atlanta Radio ingen ringere end det legendariske band, Guns N' Roses' forsanger Axl Rose, der kortvarigt skal erstatte Brian Johnson. Hvis rygterne fra de amerikanske medier taler sandt, så mødtes Axl Rose med resten af AC/DC-bandet i Atlanta. Det oplyser radioen.

- Axl mødtes med AC/DC-gruppen, fordi aftalen er endelig, at Axl vil være en del af AC/DC til de sidste 10 koncerter. Alle ti, inklusiv Atlanta, siger radioværten Jason Bailey ifølge Daily Mail.

Kan redde oplevelsen i Aarhus

Det kan have betydning for den udsolgte koncert til juni i Aarhus. Det er dog ikke sikkert, hvad der vil ske med de europæiske koncerter, eftersom de amerikanske medier primært har fokus på den amerikanske turné.

Årsagen til, at der i første omgang skulle findes en anden forsanger, var, at Brian Johnson ifølge sin læge risikerer at blive døv. I begyndelsen af marts udsendte bandet derfor en pressemeddelelse, hvor det blev offentliggjort med beskeden om, at de ti resterende koncerter i USA vil blive spillet senere "sandsynligvis med en gæsteforsanger." 

Da den pressemeddelelse kom ud, var der dog ingen afklaring omkring den europæiske turné, der stod til at begynde i Lissabon 7. maj og slutte i Aarhus den 12. juni.

Bandet har endnu ikke bekræftet rygterne om den nye forsanger.