Kendte

Grevinde Alexandra: Er ikke på jagt efter en ny mand

Der er endnu ingen ny mand i grevinde Alexandras liv efter skilsmissen fra Martin Jørgensen.

Mens hendes eksmand Martin Jørgensen for længst er kommet videre og har kastet sin kærlighed på arkitekten og den tidligere 'X Factor'-vært Eva Harlou, så har grevinde Alexandra ikke travlt med at få en ny mand i sit liv.

Det fortalte hun torsdag aften til Her & Nu, da hun var til gallapremiere på den nye Will Smith-film 'Concussion'.

- Jeg har ikke fået en ny kæreste, og jeg er heller ikke på jagt efter en. Det skal nok komme lige pludselig, sagde hun til ugebladet. 

Villaen endnu ikke solgt

Heller ikke på boligfronten er der nyt for grevinden, der i februar satte sin 356 kvadratmeter store luksusvilla på det ydre Østerbro i København til salg til 25 millioner kroner.

- Mit hus er stadig til salg, og jeg har ikke selv fundet et nyt sted at bo endnu. Men jeg er heller ikke begyndt at kigge, lød det fra Alexandra.

Grevinde Alexandra var inviteret til gallapremieren på 'Concussion' i kraft af sin rolle som protektor for Parkinsoneforeningen. Filmen handler om en neuropatolog, der som den første opdager, at amerikanske fodboldspillere pådrager sig varige hjerneskader forårsaget af sporten.

I følge Her & Nu overværede også kronprinsse Mary filmen, der blev vist i Imperial-biografen i København, da hun er protektor for både HjerneSagen og Hjerneskadeforeningen.

'Concussion' har dansk premiere torsdag den 24. marts. Se traileren til filmen her.