Danmark har talent

92-årig Talent-finalist i modvind: - De har lov til at have deres mening

På Facebook er mange seere sure over, at Gogge er gået videre til finalen i 'Danmark har talent'. Men det tager han ikke så tungt.

I anden semifinale af 'Danmark har talent' traf seerne et ret overraskende valg, da de stemte 92-årige Georg "Gogge" Larsen videre til finalen.

Se Gogge optræde i semifinalen med "Livets glæder" i videoklippet ovenfor

Men selv om det var seernes eget valg, at verdens ældste Talent-deltager skulle fortsætte i konkurrencen på lige fod med sine fem meget yngre medkombattanter, deriblandt den 11-årige pianist William og den 23-årige professorterninge-magiker Matias, har en lang række Facebook-brugere udtrykt deres utilfredshed på 'Danmark har talent's Facebook-side:

- Gokke skulle ta og vise sig som en mand og trække sig ud så nogle af de andre kan komme til det der er ikke mindre end en SKANDALE, skriver eksempelvis Brian Bisgaard Jensen.

- Ja det var da lige en "Allan Simonsen", der blev lavet der... Ærgeligt, for Ying og Yang havde fortjent finalepladsen, lyder kommentaren fra Rune Vennicke Christiansen.

Gogge: - Dejlig overraskelse, at seerne stemte mig videre

Hos hovedpersonen selv er der ingen sure miner at spore over de mange kritiske røster på Facebook. Tværtimod.

- De har lov til at have deres mening. Det er jo klart, at dem, der er yngre, vil stemme på de unge deltagere, og de ældre seere stemmer på mig. Sådan er det jo, siger Georg "Gogge" Larsen til TV 2 og fortsætter.

- Det var en dejlig overraskelse, at seerne stemte mig videre til finalen. Jeg blev virkelig glad. Det er så stort for mig, og hvis jeg ender med at blive nummer seks ud af seks i finalen, gør det ikke spor. For det har været en kæmpe oplevelse hele vejen igennem, siger det 92-årige livsstykke.

Undrer sig lidt over "damerne"

Selv om Gogge ikke lader sig gå på af al Facebook-kritikken, er han til gengæld lidt uforstående over for de kvindelige talentdommere Cecilie Lassen og Nabiha, som stemte nej til ham i semifinalen, mens Jarl og Peter Frödin syntes, han skulle videre.

- Det undrer mig, at de to damer ikke stemte på mig. Jeg har sendt fingerkys til Nabiha hver gang, og hun har gjort det samme til mig, siger Gogge med et grin og tilføjer.

- Men da jeg gik videre til finalen, kom de alligevel op på scenen og gav mig et kram. Så vi er lige gode venner af den grund, konstaterer han.

Da der således var to dommerstemmer for og to imod, endte det som bekendt med at være seernes sms-stemmer, som blev afgørende, og her havde Gogge fået flere stemmer end danseduoen Yin og Yang, og derfor blev det ham, der gik videre som aftenens tredje finalist.

Se "Gogge" og de fem andre finalister dyste i live-sendingen af 'Danmark har talent' lørdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play