Kendte

TV 2-vært gravid og overrasket: Cecilie Hother skal have en pige 

Det er ifølge lægen 99,2 procent sikkert, at Cecilie Hother sammen med kæresten Thomas venter en lille pige. Jens Nørgaard Larsen / Scanpix Denmark

Imod forventning skal tv-værten Cecilie Hother og kæresten Thomas have en datter til sommer.

Det kom som en stor overraskelse for Cecilie Hother og kæresten, da hun blev gravid. 

På grund af den hormonforstyrrende sygdom PCO, TV 2 FRI-værten Cecilie Hother fik konstateret i midten af 20’erne, og som hun har fortalt meget åbent om, var Cecilie Hother forberedt på, at det ville være svært at få børn. 

Og nu fortsætter graviditeten med at kaste overraskelser af sig. Cecilie Hother skal nemlig - stik imod forventning - føde en pige, skriver BILLED-BLADET.

Parret har nemlig fået lægens ord for, at det med 99,2 procents sikkerhed er en pige, der i er maven på TV 2-værten.  

Kommer fra en drengefamilie

Både Cecilie Hother og kæresten Thomas kommer ellers begge fra drengefamilier med både masser af brødre og nevøer. 

Derfor troede de begge to, at det var en lille dreng, parret skulle have. 

- Jeg har en søster, men til gengæld fire brødre og en masse nevøer. Og Thomas har jo to drenge i forvejen, så det var en overraskelse, at det var en pige, siger Cecilie Hother til TV 2.   

Det vigtigste er imidlertid, at barnet er sundt, tilføjer Cecilie Hother, der er aktuel på TV 2 FRI med programmet 'Vores haver, vores vej’. 

- I bund og grund er det jo ikke vigtigt, om det er en dreng eller pige, men om barnet er raskt. Med det sagt, så er det det spændende for os begge, siger Cecilie Hother, der er seks måneder henne. 

Hvorvidt parret skal have flere børn, vil Hother endnu ikke gisne om:  

- Jeg tror lige, at jeg nøjes med at få den første ud. Jeg er glad for, at hun allerede har et par brødre, og jeg er sikker på, at de nok skal stå for deres del af opdragelsen, siger Cecilie Hother. 

Cecilies kæreste har to drenge på henholdsvis 16 og 18 år fra et tidligere forhold.