Danmark har talent

Talent-dommer går på scenen i semifinalen og giver et nummer

Dommerpanelets nyeste medlem i 'Danmark har talent' går selv på scenen i semifinalen og synger sin single 'WEAPON' for første gang på tv.

Gennem snart en hel sæson har danskerne lært sangerinden Nabiha at kende som en indfølende, entusiastisk og munter dommer i 'Danmark har talent'.

For hende selv har dommer-tjansen indtil nu været en kæmpe oplevelse, som hun er meget glad for at have fået.

- Det betyder rigtig meget for mig, at jeg har kunnet give mine egne erfaringer videre til deltagerne og forhåbentlig været i stand til at give dem et skub i den rigtige retning. Jeg befinder mig rigtig godt i dommerpanelet og håber, jeg får lov til at fortsætte i en ny sæson, siger Nabiha til TV 2.

Glæder sig til at optræde med nyt single-hit

Når den anden semifinale i 'Danmark har talent' går i luften lørdag aften er Nabiha ekstra spændt, fordi hun selv skal på scenen og optræde med sit nyeste single-udspil "WEAPON" for første gang på tv.

- Jeg glæder mig til at kunne præsentere sangen for seerne, og alle dem, jeg efterhånden kender her i programmet. For den betyder meget for mig, og jeg håber, at andre også vil få glæde af teksten, siger Nabiha og fortsætter.

"WEAPON" handler om at tro på sig selv og stå ved det, man brænder for.

Nabiha, talentdommer og sangerinde

- 'WEAPON' handler om at tro på sig selv og stå ved det, man brænder for, uanset hvad andre siger og mener. Og derfor synes jeg faktisk, at den passer særligt godt her til 'Danmark har talent', hvor jeg også vil opfordre alle deltagerne til at gøre præcis det, der passer dem, selv om vi dommere måske indimellem er kritiske, lyder det med et grin fra sangerinden.

Du kan se og høre Nabihas optræde med"WEAPON" i videoklippet øverst

Anden semifinale i 'Danmark har talent' sendes live lørdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play