Danmark har talent

'Danmark har talent': Her er aftenens seks semifinalister

I 'Danmark har talent' er de sidste seks semifinalister klar til at underholde med et bredt udvalg af sang, dans, gymnastik og terninge-tryl.

Seerne har igen det afgørende ord, når seks Talent-acts lørdag aften dyster om de sidste tre finalepladser i 'Danmark har talent'.

De deltagere, som seerne kan sende deres sms-stemmer til i anden semifinale er: Danseduoen Yin og Yang, professorterning-magikeren Matias Rasmussen, coverbandet Gasbox, gymnstikpigerne EIF Gym Stars, den 92-årige sanger Gogge og multi-atleterne Dynamic Duo.

Se video-trailer for anden semifinale øverst

Yin og Yang gør forårsrent

Første act på scenen er de to elever af sidste års finalister Nini Brothers, Yin og Yang, som også denne gang optræder med hiphop-dans. Temaet er forårsrengøring, og Yin vækker Yang, fordi der nu skal skrubbes og gnubbes i alle kroge med kost og klud. Musikken er et mix, som pigerne selv har udvalgt.

Terninge-Matias med Det store trylleshow

23-årige Matias Rasmussen fra Nørrebro har flere gange bevist, at han er en mester til at trylle med en professorterning, også kaldet en Rubics Cube. Og i semifinalen tager han dét med trylleriet helt bogstaveligt og præsenterer Det store trylleshow, hvor han hele tiden vil stå foran dommerne og demonstrere sine magiske evner. Musikken er "Tell Me" af Andre Crom.

Gasbox med "Langebro"

Kopibandet Gasbox fra Helsingør går endnu engang på scenen for at præsentere et af Gasolin's udødelige hits, og i semifinalen gælder det "Langebro". Ifølge forsanger René Hejdmann har de valgt netop dette nummer, fordi det handler om København, som betød særligt meget for Gasolin', og fordi det er atypisk i den forstand, at der ikke er noget egentligt omkvæd, og at de enkelte linjer ikke rimer på hinanden.

EIF Gym Stars går prinsessevejen

Pigerne i EIF Gym Stars vakte både gys og gru, da de senest optrådte som uhyggelige 'Exorcist-piger" i det fjerde live-show.I semifinalen vælger de danseglade gymnastpiger imidlertid en helt anden stil, når de optræder som smukke prinsesser i et fortryllet eventyrslot. Musikken er "Once upon a December" af Anastacia.

Nytårskåd Gogge får kys af unge piger

Den aldrende tenor Georg Larsen alias "Gogge" kan nu for alvor kalde sig verdens ældste talentdeltager. For siden sin seneste optræden i tredje live-show er han fyldt 92 år. Ligesom sidst vil Gogge optræde i kjole og hvidt med en festlig operette-arie, denne gang gælder det "Livets glæder" fra  Farinelli. Det er nytårsaften, og ud på de små timer er Gogge efterladt med en flaske champagne og to kysseglade, unge kvinder.

Dynamic Duo sjipper for vildt

De tidligere Flying Superkids-kammerater, Svend og Mads, har lyttet til talentdommernes ord og har denne gang taget nogle "redskaber" med på scenen. De vil vise deres evner med forskellige former for sjippetove, og de kappes om at imponere to piger, der er med på legen. Duoen udfører deres multitalent-dans-gymnastik-nummer til nummeret "Let it role" af Flow Rider.

Anden semifinale i 'Danmark har talent' sendes live lørdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play