Årgang 0

Årgang 0-Rachels spændende aften: Skal møde sit store idol

Torsdag aften springer Rachel fra 'Årgang 0' ud som web-tv-vært, når Tivoli har gallapremiere på musicalen 'Hairspray'.

Christiane Schaumburg-Müller, Mille Dinesen og Nicklas Bendtner.

Det er blot nogle af de mange kendte ansigter, der torsdag aften indtager den røde løber, når Tivoli i København har gallapremiere på den nye, store musical 'Hairspray'.

På den røde løber kommer også Rachel fra 'Årgang 0'. Men hun skal ikke blot posere foran kameralinserne - hun skal på hårdt arbejde.

Den 16-årige tv-darling er nemlig blevet udvalgt til at være web-tv-vært og interviewer på den røde løber, når Tivoli streamer live fra gallapremieren på deres hjemmeside.

Særligt spørgsmål til Bendtner

Få timer inden det går løs, er Rachel dog helt uden premierenerver, da TV 2 fanger hende i et spisefrikvarter. Hun glæder sig bare til den store aften.

- Jeg har jo selv været på mange røde løbere, så nu glæder jeg bare til at skulle være vært i stedet. Det bliver virkelig spændende, siger Rachel til TV 2.

Sammen med sin medvært på den røde løber, komikeren Tjelle Vejrup, og Realityportalen har Rachel, der selv er vild med musicals, forberedt sig grundigt forud for aftenens begivenhed. Spørgsmålene til de kendte ansigter har hun derfor helt styr på.

- Jeg kommer til at spørge dem om musicalen og om, hvad der sker i deres liv lige nu, og hvordan de har det, siger hun og afslører samtidig, at hun har et særligt spørgsmål til fodboldspilleren Nicklas Bendter, hvis kæreste, Julie Zangenberg, spiller en af hovedrollerne i 'Hairspray'.

- Jeg vil selvfølgelig spørge Nicklas om hans forventninger til Julies optræden, siger hun.

Glæder sig til at møde Silas

Ud over Julie Zangenberg medvirker også blandt andre Lene Nystrøm, Martin Brygmann, Caroline Henderson, Johannes Nymark og Silas Holst i musicalen, og især den dobbelte 'Vild med dans'-vinder ser Rachel frem til at tale med.

- Jeg glæder mig allermest til at interviewe Silas Holst. Jeg har jo set ham mange gange i 'Vild med dans' og synes, han er utrolig dygtig, siger Rachel, der også har helt styr på, hvad hun skal have på af tøj.

- Det bliver en sort og rød 60'er-kjole - i rigtig 'Hairspray'-stil, siger hun.

Følg Rachels debut som vært og interviewer torsdag aften i tidsrummet 19-20 på Tivolis Youtube-kanal og realityportalen.dk.

Silas Holst spiller en af hovedrollerne i Tivolis opsætning af 'Hairspray'. Også Johannes Nymark (tv.) og Julie Zangenberg (th.) medvirker.