Talent-dommer offentliggør sviner-brev: Hvorfor er du så bitter?

Talentdommer Cecilie Lassen har modtaget et trusselsbrev, som hun har valgt at offentliggøre på sin Facebook-profil. Se indholdet af brevet her.

Bølgerne går indimellem højt i 'Danmark har talent', hvor de fire dommere til tider kan være lidt barske i deres kommentarer til deltagerne.

Men den bramfri tone er ikke lige populær hos alle seere. I hvert fald har talentdommer Cecilie Lassen modtaget et brev fra en anonym afsender, som er meget fortørnet over den tidligere balletdansers måde at udtrykke sig på.

- I samtlige udsendelser har du ydmyget den ene deltager efter den anden med dine MEGET negative kommentarer, lyder det blandt andet i det lange brev, som angiveligt er fra folk "i branchen". Selv om det ikke angives nærmere, præcist hvilken branche, der er tale om.

Se hele brevet i Facebook-opdateringen nedenfor.

Vælger selv at dele dette.... Det er nemt og fejt at være anonym når man vil kritisere... ️ til jer der har min ryg!

Posted by Cecilie Lassen on Tuesday, March 8, 2016

- Tal pænt til ALLE deltagerne, ellers...

I det anonyme brev truer afsenderen med at lægge brevet ud til offentlig skue på Cecilie Lassens Facebook-profil:

- Du må altså droppe din bitterhed over din exit fra balletten og tale pænt til ALLE deltagerne - også til dem du tydeligvis IKKE holder med. Lær af denne hilsen før de sidste liveudsendelser. Så du kan dæmpe dig lidt! Ellers skal vi lægge hele denne hilsen offentligt frem på din Facebookside, lyder truslen.

Men brevskriveren havde nok ikke forudset Cecilie Lassens næste træk. Nemlig, at hun selv postede brevet i hele dets længde på Facebook.

- Vælger selv at dele dette.... Det er nemt og fejt at være anonym når man vil kritisere... til jer der har min ryg!, skriver den 34-årige talentdommer på sin Facebook-profil om brevet, som hun modtog med posten tirsdag.

Lørdag aften vender Cecilie Lassen tilbage i dommerstolen i 'Danmark har talent', og i video-traileren øverst kan du se, hvad du kan glæde dig til i anden semifinale.

Se anden semifinale i 'Danmark har talent' lørdag d. 12. marts kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play