Kendte

Sådan bruger de kendte formuen: Køber vanvittige hoteller

Hvad har ABBA-stjernen Benny Andersson, U2-ikonet Bono, Oscar-vinderne Robert De Niro og Leonardo DiCaprio til fælles? De ejer alle deres eget hotel.

Herunder kan du se, hvilke kendte der har valgt at sætte nogle af deres opsparede millioner i fast ejendom i form af hoteller og resorts.

Den dobbelte Oscar-vinder, Robert De Niro, er ikke langsom, når det gælder investering. Den nu 72-årige Godfather-stjerne ejer flere ejendomme rundt omkring i verden. Blandt andet Greenwich Hotel i New York.
Den dobbelte Oscar-vinder, Robert De Niro, er ikke langsom, når det gælder investering. Den nu 72-årige Godfather-stjerne ejer flere ejendomme rundt omkring i verden. Blandt andet Greenwich Hotel i New York.

Den dobbelte Oscar-vinder, Robert De Niro, er ikke langsom, når det gælder investering. Den nu 72-årige Godfather-stjerne ejer flere ejendomme rundt omkring i verden. Blandt andet anerkendte og anmelderroste Greenwich Hotel i New York.

Han vandt OL i 2012 og Wimbledon i 2013. Skotske Andy Murray er kendt for sit tennisspil, men han er også ejer af The Cromlix Hotel i sit hjemland.
Han vandt OL i 2012 og Wimbledon i 2013. Skotske Andy Murray er kendt for sit tennisspil, men han er også ejer af The Cromlix Hotel i sit hjemland.

Han vandt OL i 2012 og verdens meste traditionsrige tennisturnering, Wimbledon, i 2013. Skotske Andy Murray er kendt for sit tennisspil, men han er også ejer af The Cromlix Hotel i sit hjemland.

Hugh Jackman, skuespiller kendt fra blandt andet X-Men og Les Misérables, har valgt at investere i resortet Gwinganna Lifestyle Retreat i hjemlandet Australien.
Hugh Jackman, skuespiller kendt fra blandt andet X-Men og Les Misérables, har valgt at investere i resortet Gwinganna Lifestyle Retreat i hjemlandet Australien.

Hugh Jackman, skuespiller kendt fra blandt andet X-Men og Les Misérables, har valgt at investere i resortet Gwinganna Lifestyle Retreat i hjemlandet Australien. Jackmans hotel ligger syd for Brisbane og tilbyder alt det, man har brug for, hvis man har brug for at slappe af.

Den nyudklækkede Oscar-vinder, Leonardo DiCaprio, er varm fortaler for en grønnere planet. Det kan man også se på hans luksusresort til 1,75 millioner dollars. Blackadore Caye åbner i 2018 i Belize.
Den nyudklækkede Oscar-vinder, Leonardo DiCaprio, er varm fortaler for en grønnere planet. Det kan man også se på hans luksusresort til 1,75 millioner dollars. Blackadore Caye åbner i 2018 i Belize.

Den nyudklækkede Oscar-vinder, Leonardo DiCaprio, er varm fortaler for en grønnere planet. Det kan man også se på hans luksusresort til 1,75 millioner dollars. Blackadore Caye åbner i 2018 i Belize.

ABBA-stjernen Benny Andersson har aktier i overnatningsindustrien. Tilbage i 2003 åbnede han Hotel Rival i Stockholm, hvor man blandt andet kan se flere af ABBA-medlemmerne som udsmykning på hotellets værelser.
ABBA-stjernen Benny Andersson har aktier i overnatningsindustrien. Tilbage i 2003 åbnede han Hotel Rival i Stockholm, hvor man blandt andet kan se flere af ABBA-medlemmerne som udsmykning på hotellets værelser.

ABBA-stjernen Benny Andersson har også aktier i overnatningsindustrien. Tilbage i 2003 åbnede han Hotel Rival i Stockholm, hvor man blandt andet kan se flere af ABBA-medlemmerne som udsmykning på hotellets værelser.

Skuespillerparret, Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones, har investeret i Ariel Sands på Bermuda. Resortet er under ombygning og åbner i 2017, hvor der vil være alt fra pools til spa.
Skuespillerparret, Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones, har investeret i Ariel Sands på Bermuda. Resortet er under ombygning og åbner i 2017, hvor der vil være alt fra pools til spa.

Skuespillerparret, Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones, har investeret i Ariel Sands på Bermuda. Resortet er under ombygning og åbner i 2017, hvor der naturligvis vil være alt fra pools til spa.

U2-duoen, Bono og The Edge, har kigget tilbage mod rødderne, da de investerede i hotelbranchen. I et af Dublins mest populære områder ligger The Clarence, som de to irske musikstjerner er medejere af.
U2-duoen, Bono og The Edge, har kigget tilbage mod rødderne, da de investerede i hotelbranchen. I et af Dublins mest populære områder ligger The Clarence, som de to irske musikstjerner er medejere af.

U2-duoen, Bono og The Edge, har kigget tilbage mod rødderne, da de investerede i hotelbranchen. I et af Dublins mest populære områder ligger The Clarence, som de to irske musikstjerner er medejere af.

Skuespiller og instruktør Clint Eastwood kiggede efter idyl, da han skulle have pengepungen frem. Mission Ranch Hotel ligger i Californien og har 31 værelser, udendørs spisemulighed, tennisbane og fitnesscenter.
Skuespiller og instruktør Clint Eastwood kiggede efter idyl, da han skulle have pengepungen frem. Mission Ranch Hotel ligger i Californien og har 31 værelser, udendørs spisemulighed, tennisbane og fitnesscenter.

Skuespiller og instruktør Clint Eastwood kiggede efter idyl, da han skulle have pengepungen frem. Mission Ranch Hotel ligger i Californien og har 31 værelser, udendørs spisemulighed, tennisbane og fitnesscenter.

House of Versace har fandt den store check frem, da Palazzo Versace, som det så ydmygt hedder, blev åbnet syd for Brisbane i Australien. Det store 200 værelsers store hotel med tre tilhørende restauranter og to barer blev indviet i år 2000.
House of Versace har fandt den store check frem, da Palazzo Versace, som det så ydmygt hedder, blev åbnet syd for Brisbane i Australien. Det store 200 værelsers store hotel med tre tilhørende restauranter og to barer blev indviet i år 2000.

House of Versace har fandt den store check frem, da Palazzo Versace, som det så ydmygt hedder, blev åbnet syd for Brisbane i Australien. Det 200 værelsers store hotel med tre tilhørende restauranter og to barer blev indviet i år 2000.

Sundance Mountain Resort beliggende i Mount Timpanogos i Utah, USA, er grundlagt af skuespiller Robert Redford. Hele året er der mulighed for udendørs aktivitet som river rafting, ridning, fiskeri og naturligvis ski.
Sundance Mountain Resort beliggende i Mount Timpanogos i Utah, USA, er grundlagt af skuespiller Robert Redford. Hele året er der mulighed for udendørs aktivitet som river rafting, ridning, fiskeri og naturligvis ski.

Sundance Mountain Resort beliggende i Mount Timpanogos i Utah, USA, er grundlagt af skuespiller Robert Redford. Hele året er der mulighed for udendørs aktivitet som river rafting, ridning, fiskeri og naturligvis ski.