Kendte

Sanne Salomonsen: Tatoveringer hjalp mig gennem depression

Tatoveringer har hjulpet sangerinden gennem svære tider. Hun fortæller her, hvad de betyder for hende.

Hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen har rundet de 60 år.

Det fejrer hun ved at gæste ‘Talkshowet Meyerheim’ flankeret af veninderne skuespiller Pernille Højmark og sangerinde Tamra Rosanes. 

I talkshowet kommer Michael Meyerheim og Sanne Salomonsen både ind på sjove anekdoter fra sangerindens liv, men de vender også mere personlige og private fortællinger om sangerindens sygdomme. 

Blandt andet fortæller sangerinden, at hun har håndteret sin sygdom ved at få de tatoveringer, hun har mange steder på kroppen. 

- Monogrammet fik jeg efter, jeg havde været syg. Jeg fik en depression, hvilket man får, når man har haft sådan en tur, hvis man ikke vil tage lykkepiller, siger Sanne Salomonsen om den karakteriske krone på sangerindens højre arm og fortsætter: 

- Det ville jeg ikke. Jeg var nødt til at mærke efter, hvor syg jeg var. Men jeg vidste, jeg var rockmama, og jeg vidste, at jeg havde en historie. Men jeg kunne ikke mærke den og ikke se den. Så jeg fik lavet tatoveringen for at huske på, at jeg er dronningen i mit eget liv, siger hun. 

Faldt i søvn under tatovering 

Sanne Salomonsen har flere tatoveringer, hun har fået i forbindelse med sygdom. 

- Da jeg lå på hospitalet, tænkte jeg, at jeg skulle have nogle farver i mit liv. Så jeg ville ud og tatoveres. Det kunne ikke lade sig gøre, så jeg fik en god veninde hjem i mit køkken, som lagde mig på mit spisebord, siger Sanne Salomonsen. 

Men tatoveringen tog lang tid. Og da det var tid til at putte farve i tatoveringen på venstre arm, var Sanne Salomonsen faldet i søvn. 

Du kan se hele talkshowet i aften, onsdag, 20.55 på TV 2 Charlie og allerede nu på TV 2 Play.