Rolling Stones skal spille i Cuba: - Det bliver en milepæl

Helt unikt: Det britiske rockband vil indtage Cuba med rock 'n' roll.

Rockbandet The Rolling Stones er draget på turné i Sydamerika, og det er blevet afsløret, at bandet også lægger turen forbi Cuba.

Og hvorfor er det specielt? Jo, det er det, fordi det bliver den første udendørs-koncert på Cuba med et britisk band nogensinde.

Det skriver musikmagasinet Rolling Stone

- Vi har optrådt mange specielle steder i løbet af vores lange karriere, men showet i Havana vil blive en milepæl for os, og vi håber, at det også vil blive det for alle vores venner i Cuba, skriver bandet på deres hjemmeside.

I klippet øverst i artiklen kan du se The Rolling Stones optræde i Norge.

Her ses The Rolling Stones optræde på den aktuelle turné i Sao Paulo.
Her ses The Rolling Stones optræde på den aktuelle turné i Sao Paulo. Foto: PAULO WHITAKER / Scanpix Denmark

Ifølge nyhedsbureauet Associated Press vil koncerten blive det største ikke-officielle musikalske optræden i Cuba siden revolutionen i 1959. Tidligere tillod regeringen ikke de unge cubanere at høre rockmusik.

Rygterne om, at The Rolling Stones ville lægge turné-ruten forbi Cuba har svirret lige siden, Mick Jagger besøgte landet i oktober sidste år. Her gik rygterne især på, at han var i gang med at undersøge, hvor det ville være godt at spille en koncert. Samtidig besøgte han en del lokale natklubber.

Turnéen, som bandet er i fuld gang med, skulle rigtig have endt i Mexico City den 17. marts, men er altså nu blevet forlænget med et smut til Cuba den 25. marts.

#StonesCuba The Rolling Stones announce free concert in Cuba! !The Rolling Stones anuncian concierto gratis en...

Posted by The Rolling Stones on Tuesday, March 1, 2016