Oscar

Oscar 2016: Her er de værste looks

Desværre er der altid nogle få hvis hårde arbejde falder lidt til jorden. Her er årets værste looks fra Oscar-uddelingen.

Fantasiløst, ikke flatterende eller simpelthen slemt. Disse looks gav ikke megen inspiration og henvises til skammens klædeskab.

I ikke-prioriteret rækkefølge har vi følgende fem looks:

Oscar 2016: Her er de værste looks

 1. Jennifer Lawrence i Dior

  Der er ikke meget at komme efter ved kjolen. Kedelig og mørk og så stopper de mørke søm på nogle temmelige uheldige steder på barmen. Måske med en anden farve kunne det have været en ”showstopper”, men alt i alt: Jennifer burde have haft Charlize Therons Dior-kjole.

 2. Heidi Klum i Marchesa

  En overraskende tildækket sag, når det kommer til Klum, der godt kan lide at vise så meget hud som muligt. Farverne er smukke til hende, men det ene ærme er alt for meget bedstemor og udskæringen i toppen gør næsten ondt at kigge på og gør intet godt for barmen.

 3. Kerry Washington i Versace

  Det er to vidt forskellige kjoler. Og selvom den slags ”modsætninger mødes og sød musik opstår” nogle gange kan fungere, så virker det her blot som om, at look’et ikke rigtig ved, hvad det vil. Og så ser overdelen ikke just behagelig ud.

 4. Julianne Moore i Chanel

  Det er SÅ tæt på at være et fantastisk look til hende, men igen lader hun sig lokke af en kompliceret overdel. Kjolen havde fungeret bedre, hvis den var mere simpel på toppen - og så havde en anden farve end sort været optimal.

 5. Reese Witherspoon i Oscar de la Renta

  Oscar de la Renta burde ellers ligge lige til højrebenet for Witherspoon - især nu, hvor hun ikke er helt ung mere. Men hun vælger en kjole med en særdeles konstrueret barm, der ikke ligefrem er flatterende til hende - eller til nogen anden. Det hjælper heller ikke, at man kan se konstruktionen på overdelen. Farven er okay - men vi har set bedre fra hende.