Dyb udskæring og ballonskørt: Her er de flotteste Oscar-kjoler

Mange gjorde det godt - men nogle gjorde det bedre end andre. Her er årets bedste looks fra Oscar-uddelingen.

Ud af et utal af flotte kjoler og polerede looks, var der dem, der lige gjorde det en ekstra tand bedre.

Her kan du se de fem bedste i en ikke-prioriteret liste.

Oscar 2016: Her er de bedste looks

 1. Brie Larson i Gucci

  Der er en forfriskende 70’er-vibe over look’et. Den stramme overdel komplimenteres af en levende underdel, hvor især de lodrette flæser giver hele kjolen bevægelse. Det smykkebesatte bælte gør det også rigtigt godt.

 2. Charlize Theron i Dior

  Det er ikke et sjældent syn at se Charlize Theron i Dior - og det skaber som regel også gode resultater, så man kan forstår, hvorfor hun ofte går til dem. Den røde farve står helt eminent ud, og den dybe (dyyyyybe) udskæring skruer sex-volumen helt op.

 3. Cate Blanchett i Armani Privé

  Ligesom da hun vandt for et par år siden, bar Blanchett igen Armani. Og igen var der noget romantisk og drømmeagtigt over hele look’et. Lidt overraskende, da Armani ofte kan virke lidt ”hårdt og kantet”. Farven sammen med den bløde frisure og de simple smykker giver en fantastisk helhed.

 4. Margot Robbie i Tom Ford

  En drøm i guld - det hele går op i en større enhed og giver en fed 70'er-disko-vibe. Man kunne frygte, at guldfarven ville vaske hendes gyldne hår ud, men det er heldigvis ikke tilfældet. Og fornuftigt at holde det simpelt med smykkerne.

 5. Alicia Vikander i Louis Vuitton

  Den skandinaviske birolle-vinder gjordet fantastisk i en specieldesignet Louis Vuitton. Den var den perfekte mængde piget med ballonskørtet. Selvom man måske havde regnet med noget mere ”edgy”, når man ser på hendes seneste rød løber-looks, så giver det mening at gå mere klassisk, når nu det er Oscar-uddelingen.