Oscar

Gæt årets Oscar-vindere og vind rejsegavekort på 20.000 kroner

Hvem løber med Oscar-statuetterne i de største kategorier i år? Gæt med og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 20.000 kroner.

Se Oscar-uddelingen på TV 2

Natten mellem søndag den 28. og mandag den 29. februar uddeles filmverdenens fornemste pris, Oscar'en.

I tidsrummet 23.15-06.30 kan du følge showet live på TV 2, på tv2.dk og på TV 2s profil på Snapchat, tv2newsdk.

Skal det endelig lykkes Leonardo DiCaprio at vinde sin første Oscar-statuette? Bliver Alejandro G. Iñárritu årets instruktør for andet år i træk? Og bliver der mon grund til dansk jubel?

Som altid står spørgsmålene og gætterierne i kø forud for, at filmbranchens mest prestigefyldte pris, Oscar'en, skal uddeles. 

Natten mellem søndag den 28. og mandag den 29. februar dansk tid uddeles de eftertragtede priser for 88. gang, og for at give natten et ekstra skud spænding har vi her på tv2.dk i samarbejde med 'Go' morgen Danmark' lavet en god, gammeldags tipskupon.

Vind rejsegavekort på 20.000 kroner

Herunder kan du nemlig komme med dit bud på, hvem der løber med de største og vigtigste priser ved årets Oscar-show, og så deltager du i konkurrencen om et rejsegavekort på 20.000 kroner sponsoreret af Expedia.dk.

Du skal komme med dit bud i alle 13 kategorier og til sidst indtaste dit navn og din e-mailadresse, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vinderen er den, der gætter flest rigtige. Har flere lige mange rigtige svar, trækkes der lod om præmien blandt disse. 

Opdatering: Ingen af de knap 27.000 deltagende havde svaret rigtigt på alle 13 spørgsmål, men syv personer havde 12 rigtige svar. Blandt disse syv er der blevet trukket lod, og vinderen er kontaktet.

Læs mere om konkurrencebetingelserne her.