Kendte

Giv mig din sæd: Kvinde laver kærlighedssang til Joachim B. Olsen

Hør kærlighedssangen til Liberal Alliances beskæftigelsesordfører, der har udtalt, at kvinder har genetisk behov for at gå derhjemme og passe børn.

- Åh, Joachim sig nu ja, kom nu med. Hvis du si'r nej, så stjæler jeg din sæd.

Her, dagen derpå den traditionsbundne, rosenrøde Valentinsdag, kan det vel kun være passende at lytte til en kvindelig troubadur, der erklærer sin kærlighed til en meget maskulin mand.

Over 140.000 har i hvert fald været inde på Facebook og set videoen, hvor musiker Karina Willumsen opfører sin satiriske kærlighedssang til politiker og tidligere kuglestøder Joachim B. Olsen.

Sangen er en reaktion på hans udtalelser om, at det ligger i kvinders gener at være mere tilbøjelige til gå hjemme, passe børn og lave mad.

Se og hør en bid af kærlighedssangen til Joachim B. Olsen øverst

Sangen er inspireret af sms-beskeder

Karina Willumsens dybfølte serenade til Liberal Alliances beskæftigelsesordfører er dog ikke blevet til helt på hendes eget initiativ.

Det var nemlig Radio 24/syv, der torsdag i sidste uge inviterede hende ind i studiet, hvor hun fik bare to timer til at skrive en sang, ud fra alle de sms'er, der var sendt ind af lytterne under en debat mellem Joachim B. Olsen og Stine Bosse. Derefter opførte hun sangen live i radioen.

Karina Willumsen er musiker og sangskriver og optræder med politisk satire. Hun kan blandt andet opleves i Store Vega d. 8. marts, og i slutningen af april udgiver hun sit debutalbum.

Hør resten af Karina Willumsens lynkomponerede "Min genetik og mig" her.