Kendte

Annette Heick og manden om krise: Vi går i parterapi

Annette Heick og manden Jesper Vollmer MORTENSEN JESPER / POLFOTO

Annette Heick og Jesper Vollmer kæmper for at overleve som familie oven på et utroligt turbulent 2015.

44-årige Annette Heick kan se tilbage på et benhårdt 2015, der startede med, at hendes mand, Jesper Vollmer, brækkede nakken under en ferie i Thailand. Parret har nu sat alt på et bræt og forsøger at skabe en ny forretning samtidig med, at de prøver at holde familielivet på ret køl.

For nylig blev det meldt ud, at Jesper Vollmer stopper som køkkenchef i kongehuset og i stedet skal arbejde med parrets nystiftede kursusvirksomhed Rå på Bornholm. Og nu knokler han og Annette Heick for at få det op at stå.

- Jeg har investeret alt, hvad jeg har tjent de sidste 10 år. Vi startede ud med ideen før ulykken, og nu er det bare det eller ingenting, siger Annette Heick.

Se også: Jesper Vollmer: Derfor sagde han stop til jobbet i kongehuset

Ramt af en livskrise
Samtidig går Annette Heick igennem en personlig krise, og ud over forretningen, så handler alt om at holde sammen på familien.

- Jeg kæmper for at overleve, og for familiens overlevelse. Jeg har brugt det sidste år på bare at overleve, og det er svært. Jeg vil sige, at jeg er i en identitetskrise, og det har jeg aldrig prøvet før. Vi har både psykolog tilknyttet og går i parterapi lige nu, siger hun ærligt.

Se også: Derfor føder kronprinsesse Victoria muligvis før forventet

Håber, at lykken tilsmiler dem
Jesper Vollmer får løn fra kongehuset til d. 1. juni, og derefter håber parret blot på, at deres forretningseventyr kan bære selv. Det er kommet godt fra start, men der er stadig masser af udfordringer.

- Lige nu beder jeg bare til, at der må komme et enkelt pust af medvind, siger Annette Heick.

Se også: Grevinde Alexandra har sat sin millionvilla i Hellerup til salg. Se mere på Billedbladet.dk

Artiklen blev oprindeligt publiceret på Billed-Bladet