Kendte

Friends-stjerner genforenet - kun én manglede

Chandler, Joey, Ross, Monica, Phoebe og Rachel - vores allesammens 'Venner'.   / Scanpix

Fem af de seks venner var mandag aften genforenet for første gang i mange år.

En "Friends" reunion rykker nærmere - og mandag aften kom der en smagsprøve på, hvordan det kan komme til at se ud. 

For første gang i adskillige år lod fem af de seks stjerner fra serien sig nemlig forevige sammen. Det skete i forbindelse med en hyldest-middag for tv-instruktøren James Burrows, der står bag nogle af de største sit-coms nogensinde. 

Således var også stjernerne fra Cheers - Sams Bar og Frasier genforenet til middagen. Alligevel var det genforeningen af "vennerne", der tiltrak sig størst opmærksomhed. Og det var da også en anden skuespiller, der havde set sit snit til at afsløre genforeningen på Instagram, nemlig skuespilleren Kaley Cuoco, kendt fra "The Big Bang Theory". Hun optræder selv på billedet, sammen med to af sine medspillere fra "The Big Bang Theory".

Det er snart 12 år siden, at David Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, LIsa Kudrow, Courtney Cox og Matthew Perry sagde farvel til "Friends". Matthew Perry var dog som den eneste ikke til at finde på billedet, da han var på arbejde i London. 

Matthew Perry har for nyligt afsløret over for BBC, at han var så langt ude på stoffer i en periode, at han ikke husker sæson 3-6 af den populære serie.

A post shared by @normancook on