Kendte

Rachel fra Årgang 0: Jeg rejser til Argentina i et helt år

Udveksling i Argentina og kendis-idoler kunne Rachel afsløre i tirsdagens live-chat

Et helt års rejse til Argentina er blandt andet noget af det, 2016 byder på for Rachel i Årgang 0.

Det fortalte hun tirsdag aften, da hun live-chattede med seerne, efter tredje afsnit af 'Årgang 0' gik over skærmen.

I øjeblikket går Rachel i 1.g, men til august går turen i stedet mod varmere himmelstrøg, da hun skal være udvekslingstudent i Sydamerika. Først i sommeren 2017, vender hun hjem til Danmark igen.

- Det jeg glæder mig mest til, er at opleve et land, der er meget anderledes end Danmark - lære kuluren og sproget og at få en fantastisk oplevelse og smage maden - jeg elsker at smage mad fra nye eksotiske lande, svarede Rachel i live-chatten. 

I videoklippet øverst kommer Rachels storebror, David, hjem fra et udvekslingsophold i Brasilien

Fortsætter i Årgang 0 så længe det varer

Derudover kunne Rachel også afsløre, at hun ingen kæreste har, men i stedet holder sig til sine "celebrity-crushes". Og selvom de fleste teenage-piger på 16 år nok ville dåne over sangeren Justin Bieber, er det dog ikke ham, Rachel er interesseeret i. I stedet er det den italienske sanger og skuespiller Ruggiro Pasquarelli. 

Flere af seernes spørgsmål gik også på, hvordan man ungår akavethed, når man starter på en efterskole, samt hvor længe Rachel ønsker at fortsætte med Årgang 0. Til det sidste var Rachels svar klart:

- Jeg vil gerne fortsætte i Årgang 0, indtil det er færdigt - om det er, til jeg er 18 eller i tyverne, eller om det er et livsvarigt projekt, så fortsætter jeg. 

Fjerde og sidste afsnit af 'Årgang 0' sendes først tirsdag d. 2. februar, da der er pause i næste uge på grund af EM-håndbold - du kan dog se snigpremieren allerede nu på TV 2 Play