Kendte

Mere end venner? Derfor fandt Joey og Phoebe aldrig sammen

Chandler, Joey, Ross, Monica, Phoebe og Rachel - vores allesammens 'Venner'. Scanpix / Scanpix

De seks stjerner fra tv-serien 'Venner' var sammen på kryds og tværs - dog ikke Joey og Phoebe, og det er der nu et svar på hvorfor.

Monica og Chandler blev gift. Rachel fik en baby med Ross og datede på et tidspunkt også Joey. Og generelt var der mange flirts og kys mellem de seks hovedpersoner i tv-serien ’Venner,' der har den originale titel 'Friends.'

Men hvorfor fandt Joey og Phoebe så aldrig sammen? Det spørgsmål har naget mange fans, siden serien sluttede tilbage i 2004.

Men nu giver de to skuespillerne Matt LeBlanc og Lisa Kudrow, der spillede de to karakterer, svaret på spørgsmålet.

Der blev sagt nej

Faktisk er det ganske simpelt: Det ville de også gerne have været, skriver The Huffington Post.

- Mod slutningen af serien foreslog vi, at Joey og Phoebe havde haft uforpligtende sex hele serien igennem, siger skuespilleren Matt LeBlanc, ifølge det amerikanske medie, til People

- Vi ville skyde alle de historiske scener igen, og så ville man til sidst se Joey og Phoebe komme ud af et kosteskab sammen, forklarer han. 

Den idé faldt dog ikke i god jord hos folkene bag serien, og derfor blev det aldrig til mere mellem de to gode venner. 

- De (produktionen, red) var ligesom sådan: Næh!, forklarer Matt LeBlanc.

Venner med fordele

Igennem de 236 afsnit af hit-serien ’Venner’ har de seks stjerner ellers i alt haft over 85 forskellige sexpartnere, viser en optælling ifølge The Independent. Ikke overraskende for de fleste ligger Joey øverst på listen med flest forskellige partnere, mens Chandler ligger nederst med færrest partnere.