Kendte

'Venners' reunion bliver uden Chandler

TV-serien 'Venner' er en af de mest populære nogensinde, og onsdag blev en reunion annonceret. Det bliver dog uden 'Chandler'.

Det kan være en udfordring at samle hele seks store stjerner - også selvom de er gamle venner.

Onsdag blev det ellers afsløret på et pressemøde, at Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey og Phoebe fra kultserien 'Friends' (på dansk ’Venner’, red.) ville vende stærkt tilbage i en særudgave, hvor de medvirker i et tv-show, der skal ramme skærmen i USA den 21. februar på NBC.

På pressemødet erkendte NBC-chefen Robert Greenblatt, at det kan blive svært at samle alle seks stjerner på samme tid, hvorfor de formentlig skal medvirke forskudt af hinanden.

- Jeg håber, at alle seks vil være til stede i lokalet på samme tid, men jeg ikke sikker på, at det kan lade sig gøre rent logistisk, sagde han.

Og allerede nu ser det ud til, at hans forudsigelse holder stik. Kilder bekræfter nemlig ifølge flere amerikanske medier, at Matthew Perry aka Chandler Bing ikke kommer. Han skulle således være for travlt beskæftiget med prøverne til teaterstykke i London.

Alligevel er NBC overbevist om, at han vil bidrage til showet på en eller anden måde, skriver USA Today.

Kult den dag i dag

Det kom også frem på pressemødet, at andre store stjerner fra andre tv-serier, som instruktøren bag 'Venner' James Burrows har stået bag, vil medvirke i programmet for at hylde ham.

Serien 'Venner' - med skuespillerne, der i virkeligheden hedder David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtenay Cox, Matt LeBlanc og Lisa Kudrow - startede i 1994 og kørte i 10 sæsoner frem til 2004. 

'Venner' blev en af de mest populære tv-serier nogensinde, og mange tv-kanaler verden over viser den stadig. Blandt andet TV 2 ZULU, hvor du kan følge med alle hverdage fra klokken 18.50. 

Stjernerne efter tv-succesen 

Ved slutningen af serien blev hver af de seks hovedskuespillere angiveligt betalt i omegnen af én million dollars per afsnit.

Siden det sidste afsnit blev indspillet i 2004 har skuespillerne haft blandet succes. Den vel nok mest succesfulde af dem er Jennifer Aniston, der har medvirket i en længere række film. Hun har også haft en mindre rolle i tv-serien Cougar Town, hvor Courtenay Cox har en hovedrolle. Også Lisa Kudrow har faktisk medvirker i et enkelt afsnit af samme serie.   

Efter 'Venner' fortsatte Matt LeBlanc sin rolle som 'Joey' i tv-komedieserien af samme navn. Her var også David Schwimmer involveret, dog i rollen som instruktør.

Matthew Perry har ligeledes medvirket i forskellige film og tv-serier. Hans vel nok bedste præstation var rollen som Ron Clark i 'The Ron Clark Story', som han blev nomineret til en Emmy og en Golden Globe for.