Kendte

Her sætter Jennifer Lawrence journalist på plads: Væk med din telefon, makker!

Skuespillerinden Jennifer Lawrence irettesatte en journalist, der havde næsen i sin telefon. Hun er uforskammet, lyder reaktionen nu fra flere fans.

Den 25-årige Hunger Games-skuespillerinde Jennifer Lawrence er kendt for at sige sin mening. På trods af sin unge alder har hun allerede taget et opgør med ligeløn i Hollywood og de kropsidealer, som mange kendte higer efter og underlægger sig.

Til weekendens Golden Globe modtog hun prisen for bedste skuespillerinde for sin rolle i filmen Joy – og så fandt hun tid til at give en lektion i takt og tone.

Til et pressemøde forsøgte journalisten Juan Pablo Fernandes-Feo fra tv-kanalen E! at stille skuespillerinden et spørgsmål, men så langt nåede han ikke. Midt i spørgsmålet tilladte Jennifer Lawrence sig nemlig at afbryde:

- Du kan ikke leve hele dit liv bag din telefon, makker. Du kan ikke gøre det. Du må leve i nuet, sagde hun til journalisten, mens resten af forsamlingen til pressemødet slog en lille latter op.

Juan Pablo Fernandes-Feo forsøgte sig på ny:

- Undskyld. Hvordan ser du dig selv på Oscar-aftenen.., nåede han at spørge, inden han igen blev afbrudt.

- Vi er ved Golden Globes. Hvis du tog din telefon ned, ville du vide det, lød det skarpt fra Jennifer Lawrence, der rullede med øjnene, mens forsamlingen klukkede af grin.

Jennifer Lawrence i filmen Joy, som hun modtag en pris for til årets Golden Globe.

Amerikanerne: Ikke sødt gjort

Men Jennifer Lawrences irettesættelse var ikke okay. Sådan er holdningen hos mange amerikanere ifølge flere medier.

Daily Mail skriver, at flere fans synes, at skuespillerindens opførsel var ”uforskammet”.

- Jeg er fan af hende, men det der var lidt uforskammet, siger en fan.

- Jeg plejede at synes, at Jennifer Lawrence var ret sjov, og jeg kunne relatere til hende, men nu er hun ret uforskammet og arrogant, siger en anden.

Vundet en Oscar

Jennifer Lawrence er født og opvokset i Louisville i Kentucky. Hun har aldrig gået på skuespilskole og er autodidakt.

Den amerikanske skuespillerinde blev kendt for sin rolle i Winters Bone fra 2010, der gav hende en Oscar-nominering. Og med trilogien The Hunger Games, hvor hun spiller Katniss Everdeen, markerede hun sig for alvor som en af Hollywoods nye yndlinge.

I 2013 vandt Jennifer Lawrence sin første Oscar for den bedste kvindelige hovedrolle for filmen Silver Linings Playbook – og samme år var hun nomineret til en Oscar for sin rolle i American Hustle.