Anders og Torben efter indbrud: Frygter tyvene kommer igen

Tvillingerne Anders og Torben havde besøg af tyve, mens de var på besøg i 'Go' Aften Danmark' i København. Nu frygter de at tyvene kommer igen.

- Vi kunne mistænke, at de kommer igen, siger Anders og Torben til TV 2 Midt-Vest.

Tyvene stjal blandt andet bærbare computere, men havde tilsyneladende gjort klar til at tage endnu mere computer-udstyr - derfor frygter Torben og Anders Pedersen, 45, kendt fra TV 2-programmerne "Anders og Torben", at tyvene kan finde på at vende tilbage.

- Computerne var gamle, og de skulle skiftes. Men det var ikke lige den her måde, vi havde regnet med, de skulle skiftes på, siger Anders og Torben.

De to har mistet alt det video-materiale, som de havde indspillet til deres Youtube-kanal ved tyveriet - så nu må de i gang igen.

- Vi må til at lave noget mere video, siger de.

Tyvene må have set tvillingerne i tv

Både Torben, Anders og politiet mener, at det meget vel kan tænkes, at tyvene har begået indbruddet efter at have set indslaget i 'Go' Aften Danmark'.

- Ifølge politiet kunne det hænge sådan sammen, og det kunne vi også godt selv have en mistanke om. Det kan selvfølgelig være tilfældigt, men vi har boet her i 24 år, og det er første gang, sådan noget her er sket.

Torben og Anders har tidligere fortalt, at de var væk fra deres hus for at besøge 'Go' Aften Danmark' i København i omkring ti timer. Og det er altså i dette tidsrum, at der har været indbrud.

- Det er frækt, siger Anders og Torben, det er meget frækt.

SE OG HØR ANDERS OG TORBEN FORTÆLLE OM INDBRUDET I VIDEO-KLIPPET MED BILLEDER FRA TV 2 MIDT-VEST OVER ARTIKLEN.