Kendte

Afsløring: Skandaleramt Hollywood-instruktør tvang ekskone til sex foran kameraet

Ny biografi tegner et billede af Roman Polanski som en seksuel tyran i sit ægteskab med skuespillerinden Sharon Tate.

Den anerkendte Hollywood-instruktør Roman Polanski har lavet nogle af verdens bedste film med 'Chinatown' og 'Rosemary's Baby'.

Helt privat har den 82-årige instruktør et noget mere blakket ry, der blandt andet tæller et seksuelt overgreb på en mindreårig.

En ny biografi hjælper ikke ligefrem den aldrende instruktør i det henseende.

Biografien hedder 'Sharon Tate: A Life', og handler om instruktørens for længst afdøde ekskone, skuespilleren Sharon Tate. Den udstiller hendes ægteskab med Roman Polanski fra 1968-1969.

Heri beskrives han som meget dominerende og tyranniserende - særligt i soveværelset. 

Det skriver Daily Mail, som har fået eksklusiv adgang til biografien, der endnu ikke er udkommet.

Den smukke model og skuespillerinde faldt pladask for den lidt ældre instruktør Roman Polanski i 1967.

Tvunget til orgier og sex foran kameraet

Helt specifikt blev Sharon Tate angiveligt tvunget til sex med tilfældige kvinder sammen med Polanski, sexorgier og sex på kamera, hvilket han efterfølgende viste til sine venner og bekendte.

Det er ikke første gang, at Polanski er involveret i en sexskandale.

I 1977 erklærede Roman Polanski sig skyldig i at bedøve en 13-årig pige og tvinge hende til sex. Siden flygtede han fra USA, og lever den dag i dag stadig i eksil i Frankrig, hvorfra han fortsat laver film.

Så sent som i 2013 instruede han filmen 'Venus i Pels' med sin kone, den franske femme fatale Emmanuelle Seigner, i hovedrollen.

Myrdet af seriemorder

Sharon Tate er måske bedst kendt for sin tragiske død, da hun i 1969 i en alder af 26 år og gravid i ottende måned blev brutalt myrdet af tilhængere af Charles Manson i sit hjem i Hollywood. Mordet fremstår i dag, som en af de største og mest blodige tragedier i Hollywood-historie.

I biografien bliver der, ifølge Daily Mail, beskrevet, hvordan Sharon Tate trods krænkelser ikke kunne modsætte sig den magtfulde Hollywood-instruktør, som hun var fuldstændig forblændet af.

De var begge i andre forhold, da de blev forelsket og kort efter flyttede sammen i 1967. Roman Polanski var også stadig gift med skuespillerinden, da hun blev myrdet i 1969.