Bekræftet: Guns N' Roses genforenes

Guns N' Roses skal spille to koncerter på årets Coachella-festival.

I videoen over artiklen kan du se et sammenkog af nogle af Guns N' Roses største hits gennem tiderne.

Den seneste måneds tid har rygterne svirret: Finder Axl Rose, Slash og alle de andre sammen igen for endnu engang at fyre den af som Guns N' Roses? Svaret viser sig nu at være et rungende ja.

Bandet skal spille to koncerter på Coachella-festivallen i Californien til april. Det bekræfter bandet på sin Facebook-side, hvor de har delt festivallens plakat.

Bandet har siden midten af 1980'erne udgivet seks albums, senest Chinese Democracy i 2008 efter flere års pause. De er kendt for numre som 'Sweet Child o' Mine', 'Welcome to the Jungle', 'Don't Cry' og 'November Rain'.

Sjovt at finde sammen

I maj sagde guitaristen Slash (med det borgerlige navn Saul Hudson) til CBS News, at det kunne være 'sjovt', hvis bandet blev samlet igen.

- Hvis alle ville gøre det for de rigtige årsager, du ved, så tror jeg, at vores fans ville elske det. Jeg synes, at det kunne være sjovt at gøre det på et tidspunkt, sagde Slash til CBS News.

Rygter begyndte at svirre i december om en genforening, da bandets Facebook-side blev opdateret med deres oprindelige logo, og deres merchandise blev opdateret. Samtidig har en forfilm til den nye Star Wars-film vist sort-hvide billeder af begejstret publikum med lyden af 'Welcome to the Jungle' efterfulgt af ordene "Kommer snart".

Teknisk set har bandet dog aldrig været opløst, men i løbet af 90'erne faldt nogle af medlememrne fra, blandt andet guitaristen Slash efter uenigheder med sangeren Axl Rose. For nyligt udtalte Slash dog, at tidligere tiders spændinger var løst. Slash og Rose spillede sidst sammen under en turne i 1993.

Gus N' Roses gav i 2010 koncert i Aalborg - her var Axl Rose dog eneste oprindelige medlem, der var med.