Kendte

Axl Rose tweeter om varme Guns N' Roses-rygter: Se hans kryptiske svar

Bandet Guns 'N' Roses bliver angiveligt genforenet på festivallen Coachella. Det er dog ikke bekræftet fra officiel side. KEVORK DJANSEZIAN / AP

For nyligt gik der rygter om, at Guns N' Roses bliver samlet til en koncert på musikfestivallen. Men Axl Rose bekræfter kun, at han elsker Taco Bell.

Rygter om en forestående genforening af det legendarisk rockband Guns N' Roses er for nyligt blevet genoplivet af en række medier. Blandt andre hævnder musikmediet Billboard at have flere insiderkilder, der bekræfter rygterne om at bandet samler sig igen til en turné. 

Angiveligt skal bandet spille på den californiske festival Coachella. Det er dog ikke bekræftet på festivalens hjemmeside endnu. De anonyme kilder siger ligeledes til Billboard, at bandet muligvis vil lave en hel tour ud af deres reunion. 

Den kontroversielle frontmand Axl Rose har dog ikke det store til overs for rygterne. På den første dag i 2016 skrev han følgende på sin twitter-profil:

- Det eneste jeg kan bekræfte er min KÆRLIGHED til Taco Bell! Mmmmm... Taco Bell!! Godt nytår!

Beskeden var efterfulgt af en række emojis, der tog form af en champagne-flaske, nytårspynt og en taco. Taco Bell er en amerikansk fastfood-kæde, der serverer mexicansk mad som nachos, burritos og sjovt nok, tacos.

Blot rygter

Selv om forsanger Axl Rose ikke vil bekræfte en reunion, så har Guns N' Roses på både på sin facebook-side og på sin hjemmeside opdateret billeder og merchandise. Nedenstående video skulle angiveligt også have været sendt i biografer inden screenings på den nye Star Wars-film. 

I maj sagde guitaristen Slash (med det borgerlige navn Saul Hudson) til CBS News, at det kunne være 'sjovt', hvis bandet blev samlet igen.

- Hvis alle ville gøre det for de rigtige årsager, du ved, så tror jeg, at vores fans ville elske det. Jeg synes, at det kunne være sjovt, at gøre det på et tidspunkt, sagde Slash til CBS News. 

Bandet brød i sin tid med hinanden, da de havde svært ved at arbejde sammen. Bandet spillede sidst i Danmark i 1993 på Gentofte Stadion. Axl Rose spillede på Roskilde i Festival i 2006 med et band under navnet Guns 'N' Roses, dog uden andre af de oprindelige bandmedlemmer. 

Axl Rose var i 2010 på Roskilde Festival med bandet Guns 'N' Roses. Dog uden de oprindelige bandmedlemmer.