Kendte

Se videoen: 'Alene hjemme'-tyv stadig bange 25 år efter

Den ene halvdel af tyveri-duoen 'Wet Bandits' reagerer nu på 'Kevin McCallister's video som voksen. Og han er lettere skræmt.

I en video, der for nyligt dukkede op på internettet, stod det klart, at 'Kevin' fra filmene 'Alene Hjemme' er blevet godt og grundigt mærket af sin opvækst. Og det har skræmt den ene halvdel af tyvene 'Wet Bandits'. 

Det er 'Marv', spillet af Daniel Stern, der har opdaget at 'Alene Hjemme'-stjernen har taget skade af at blive efterladt alene hjemme, mens han familie er taget på ferie. I videoen siger han:

- Drengen er tilbage, jeg så det på internettet! 

Se videoen med 'Marv' øverst i artiklen. 

Han opfordrer ligeledes sin bedre halvdel 'Harry' til at komme og finde ham. Han er nemlig bange for den lille - nu voksne - fyr. 

Går i sort

Det er ikke kun den unge 'Kevin' der er mærket for livet af at blive efterladt alene hjemme. Den ene halvdel af 'Wet Bandits', 'Marv', er tydeligvis også mærket af sine tidligere møder med 'Kevin'.

I videoen fortæller han, hvordan han tydeligt husker, hvordan han fik et strygejern i hovedet. Og han mindes også dengang han fik stød. 

Flere gange beder 'Marv' sin bedre halvdel 'Harry', om at komme, for 'Marv' er nemlig helt 'alene hjemme'. 

Men så hører 'Marv' en lyd, skærmen går i sort og man hører det, der højst sandynligt er et skrig fra indbrudstyven 'Marv'. Om 'Harry' kommer ham til undsætning må tiden vise. 

Se Macaulay Culkin i rollen som den uhyggelige voksne 'Kevin' i videoen nedenuder.