Kendte

Mikkel Behas jul bliver noget anderledes i år

Mikkel Beha Erichsen må undvære to helt særlige personer denne jul.

Den populære og altid solbrune Mikkel Beha Erichsen må undvære sine to sønner Theis og Emil, som stadig er i gang med deres jordomsejling på familiens sejlbåd Havana.

- De ligger jo et eller andet sted midt ude i Stillehavet, så vi må sende en mail til dem og ønske dem glædelig jul, fortæller Mikkel Beha Erichsen, da TV 2 møder ham i Operaen lige efter, han har været vært ved programmet 'De Største Øjeblikke'.

Det betyder, at der bliver færre til at gå rundt om juletræet i år. 

- Det bliver bare mig, Marian og Alfred, som tager op til Marians forældre. Så vi bliver kun fem. Det er første gang i mange, mange år, at vi ikke er omkring 40 til juleaften.

- Hvorfor Søren plejer I at være så mange til jul?

- Jamen altså, min far har jo har jo fem børn med fire forskellige kvinder, fortæller 'Go' morgen Danmark'-værten med et stort smil til TV 2.

Mikkel Beha Erichsens mor har tre børn med tre forskellige mænd, så der er ikke noget at sige til, at der hurtigt kan blive brug for en ekstra bordplade eller to, når der skal holdes familiefester.

Her ses Mikkel Beha Erichsen med konen Marian og den yngste søn Alfred.

Ny bog på vej

Optagelserne til tredje sæson af programmet 'Kurs mod fjerne kyster' er i fuld gang netop nu. Men henover sommeren måtte TV 2-værten Mikkel Beha Erichsen undvære sønnerne Emil og Theis i otte måneder.

Det har han og den ældste søn, Emil Midé Erichsen, nu skrevet en bog om. En bog, der blandt andet er baseret på deres mange mail-korrespondancer.

Samtalebogen hedder ’Hej Far, Kære Emil’, og den handler om at rejse - men i lige så høj grad om at blive voksen og finde ud af, hvad der er vigtigt i tilværelsen.

- Vi taler om, hvordan man bliver dygtig i livet, og de ting, man drømmer om. Om prioritering i livet - og om, hvordan man håndterer den her evige jagt på lykke, som vi alle jo har.

- Den handler også om at blive voksen og få familien til at fungere. Det er noget, vi er lykkedes med. Vi har gjort et eller andet rigtigt, har Mikkel Beha Erichsen tidligere fortalt til TV 2.