Kendte

Se videoen: Voksen Kevin har stadig traumer over Alene Hjemme

Kevin McCallister fra 'Alene Hjemme'-filmene er blevet voksen og er traumatiseret af at blive efterladt som barn. Se videoen her

Rigtig, rigtig mange børn så med, da den tapre 8-årige Kevin McCallister i 'Alene Hjemme' blev glemt derhjemme, da hele hans familie rejser over atlanten for at holde juleferie i Paris.

For blot en måned siden var det 25 år siden, at den første 'Alene Hjemme'-film havde premiere. Filmen tog hele verden med storm, og i årene efter blev tre andre 'Alene Hjemme'-film indspillet.

Har stadig mareridt 

Nu tager Macaulay Culkin os med tilbage til hans 'Alene Hjemme'-karakter i en meget speciel video, hvor han i mellemtiden er blevet en voksen mand.

Her samler han en fyr op, fordi hans kone 'Anna' ifølge ham selv har taget for meget narkotika aftenen inden og derfor ikke kan køre bil.

Da McCallister og fyren sidder i bilen begynder han excentrisk at fortælle om, hvor traumatisk det var for ham at blive efterladt alene hjemme i et stort hus, hvor der tilmed var indbrud.

- Jeg har stadig mareridt om den her skaldede mærkelige mand, der jagtede mig rundt og talte ligesom Yosemite Sam. Og han bandede ikke engang, siger han i filmen og fortsætter:

- Mine forældre huskede min uartige bror, men de glemte mig - den fucking sødeste 8-årige i universet.

Se filmen her

Svært at slippe for 'Alene Hjemme'-prædikat

Da Macauley Culkin spillede 8-årige Kevin var han blot 10 år, og han blev med ét verdensberømt og fik status som sin tids største barnestjerne. Siden de fire film har han kæmpet for at holde fast i skuespillerverdenen, men det er aldrig helt lykkedes ham at slippe 'Alene Hjemme'-prædikatet.

Man har dog blandt andet kunnet opleve ham i filmen ’My Girl’ og i vennen Michael Jacksons musikvideo ’Black and White’. Macaulay Culkin har gennem årene kæmpet med stofmisbrug, og han blev anholdt med stoffer på sig i 2004.

Siden da virker det dog som om, at han har fået mere og mere kontrol over sit misbrug. På billeder i dag ser han i hvert fald en hel del bedre ud, end han gjorde for nogle år siden. Senest har han medvirket i serierne 'Robot Chicken' og 'The Jim Gaffigan Show', og han er på nuværende tidspunkt i gang med optagelserne af filmen Adam Greens 'Aladdin', som har premiere næste år.