Kendte

Vovet juleshow: Her chokerer han kronprinsesse Mary

Under 'Alletiders juleshow' i Musikkens hus i Aalborg sender Martin Brygmann chok- og latterbølger gennem salen, da han smider tøjet

Skuespilleren Martin Brygmann har en vis evne til at skabe tåkrummende overraskelser, når han underholder i tv-shows.

Det begyndte ved 'Zulu Comedy Galla' i 2011, hvor Brygmann i finalenummeret blev berøvet næsten alt sit tøj og i nogle meget lange minutter stod som forstenet uden en trevl på underkroppen - fra taljen og ned. 

Og 'Alletiders juleshow', som sendes på TV 2 lørdag kl. 20.30, er ingen undtagelse. Her medvirker den 52-årige spasmager blandt andet i et musikalsk indslag med sangerinden Barbara Moleko og den femårige Viktor Stokkebroe, der i en alder af bare to år blev et kæmpe Youtube-hit, da han kastede sig ud i vild solodans til et Elvis-nummer.

Med konkurrence fra både Barbara og Viktor skal der ekstra meget til, for at Martin Brygmann kan erobre publikums opmærksomhed.

Det lykkes dog til fulde, da han smider sin julepyntede pyjamas og står tilbage i en særdeles sparsom, badedragtslignende beklædningsgenstand, der kun med nød og næppe dækker de ædlere dele, samt et par lange, røde lakstøvler med stilethæle.

For kronprinsesse Mary, som er aftenens mest prominente tilskuer, kommer Brygmanns pludselige stripnummer så uventet, at hun chokeret holder hænderne op foran ansigtet. Se videoklip øverst.

Se flere sjove indslag i 'Alletiders juleshow' lørdag kl. 20.30 på TV 2