Kendte

Adeles danske koncerter udsolgt på 20 minutter

På blot 20 minutter blev billetterne til den britiske sangerinde Adeles to koncerter i Danmark revet væk. Det oplyser Live Nation, der står bag billetsalget.

Adele, der netop har udgivet sit tredje album, '25', spiller 3. maj 2016 i Forum i København og i Jyske Bank Boksen i Herning dagen efter.

Billetterne blev sat til salg klokken 10 fredag. Adele-fans, der forsøgte at købe billetter efter klokken 10.20, blev skuffede.

Albummet og den efterfølgende turne betegnes af flere som et comeback for Adele, der sidst udgav en plade i 2011. Dengang sagde hun, at hun trængte til en pause inden sit næste album, men at hun dog fortsatte med at skrive musik. I perioden skrev og indspillede hun blandt andet titelnummeret til James Bond-filmen Skyfall.

Første single fra '25' er nummeret 'Hello', der blev vist mere en 27 millioner gange på Youtube i løbet af det første døgn, den var tilgængelig. Dermed slog hun Taylor Swifts rekord, hvis sang 'Bad Blood' indtil da var det nummer, der var blevet spillet flest gange på et døgn på Youtube.

Adeles popularitet er i disse dage på sit højeste - det i sådan en grad, at hun har set sig nødsaget til at hyre en bodyguard.