Her genforenes Pippi, Tommy og Annika efter 28 år

Det blev et varmt og tydeligt glædeligt gensyn, da Pippi Langstrømpe i et tysk tv-show fornylig blev genforenet med Tommy og Annika efter 28 år. 

Den højtelskede stærke pige med de karakteristiske fletninger og store fregner, Pippi Langstrømpe, blev spillet af svenske Inger Nilsson, som i dag er 56 år. Tommy blev spillet af Pär Sundberg, som i dag er 58 år. Han optrådte ikke på skærmen igen efter Pippi Langstrømpe. Han blev chef i Skandinavien for et pr-foretagende i Lund og flyttede senere til Spanien. 

Se gensynet i videoen herunder: 

Annika blev spillet af Maria Sundberg, som i dag er 56 år. Hun ville gerne være skuespiller og begyndte på teaterskolen, men senere hen blev hun uddannet sygeplejerske. Hun mødte en spansk mand og flyttede til Spanien.

Fortællingen om verdens stærkeste pige, Pippi Langstrømpe, blev skabt i 1945 af Astrid Lindgren - altså for 70 år siden i år.

Pippi Langstrømpe dukkede første gang op på skærmen i 1969, hvor hun flyttede ind i huset 'Villevillakulla' og hurtigt blev venner med naboens børn Tommy og Annika. 

Se traileren fra den legendariske tv-serie i videoen øverst.