Kendte

Tom Hanks finder studiekort og efterlyser ejer på Twitter

Når man taber sin pung, studiekort eller lignende, er det langt fra alle, der ser de personlige effekter igen. Men mon ikke at en Lauren fra New York har en nogenlunde chance for at blive genforenet med sit studiekort?

Det blev nemlig fundet i en park af ingen ringere end skuespilleren Tom Hanks.

Og hvor andre måske ville have afleveret kortet på en politistation eller universitetet, hvor det var blevet udstedt, valgte han en anden effektiv kanal: Han delte en efterlysning på Twitter tirsdag.

 - Lauren! Jeg fandt dit studiekort i parken. Hvis du stadig skal bruge det, vil mit kontor kontakte dig. Hanx, skrev han.

Efterlysningen er blevet retweetet næsten 6700 gange og har fået over 15.000 likes på under et døgn. Om han er kommet i kontakt med Lauren, vides ikke, men en anden Twitter-bruger mener at kende ejermanden.

- Når Tom Hanks finder din vens studiekort i parken... skrev hun, hvilket fik en række amerikanske medier til at kontakte hende for at få hende til at formidle kontakt til Lauren.

Mand fandt Tom Hanks' hævekort

Tom Hanks har tidligere været i en lignende situation, hvor det dog var ham, der havde tabt sit hævekort. Det skete tilbage i marts, hvor en ærlig sjæl afleverede det tilbage.

- En fyr ved navn Tony fandt mit hævekort på gaden i New York og afleverede det tilbage. Tony! Du gør denne by endnu bedre. Tak! Hanx, skrev han dengang.

59-årige Tom Hanks bor i New York og ejer desuden hjem i Los Angeles og Malibu.