Kendte

Ærlig TopGunn i ny tv-serie: For nemt med fest og sprut

Se 'Fucking fornuftig' på TV 2 PLAY

Vi kender ham fra hits som 'Tilbud', 'Kongens Have' og '6 Liter' og fra hans tid som dommer på TV 2-programmet 'Danmark har talent'. 

Søndag aften kommer vi så tættere end nogensinde på den 24-årige rapper Oliver Gammelgaard Nielsen, bedre kendt som TopGunn, når han indtager tv-fladen med sin helt egen tv-serie 'Fucking fornuftig'.

Sammen med vennerne "Tiger", "Kongen" og Hanned tager TopGunn seerne med bag scenen, hjem i lejligheden – og helt med ind i sin telefon, hvis sms-beskeder kommer til at poppe løbende op på skærmen og dermed blive en integreret del af serien. En helt ny måde at lave en tv-serie på herhjemme – og et helt bevidst valg, fortæller TopGunn.

- Vi ville gerne prøve at lave noget nyt, noget der slet ikke er set i Danmark før. Jeg elsker selv at se sådan noget, hvor man kommer bagved og ser, hvad der egentlig sker, siger TopGunn til TV 2 og fortsætter:

- Derfor ville det også være for kedeligt at vise, hvor fedt det hele er, og hvor meget fest og sprut der i vores liv. Det ville være for nemt og er ikke interessant. Det er mere alt det andet, der handler om kærester og om helt almindelige problemer, som alle andre også har. Jeg er jo bare en forvirret fyr med et specielt arbejde, siger han.

Svært at kende sine rigtige venner

'Fucking fornuftig', en programtitel TopGunn selv har fundet på, bygger på en idé, den unge rapper har haft i hovedet i to år. Da han i forsommeren fik "go" til at lave serien, gik det stærkt, og hele holdet måtte derfor springe ud i optagelserne uden helt at have gennemtænkt, hvor hårdt det ville blive at optage serien oven i festivaloptrædener og udgivelsen af et nyt album. Det har givet serien en meget ærlig følelse, siger TopGunn.

Læs også: Se TopGunn optræde med Twerking-Trines coach ved Danish Music Awards

- Serien handler også om ensomhed og venskaber. Når man kommer hjem til en tom lejlighed efter at have givet 25 koncerter, er der pludselig meget stille. Og når man lever det liv, jeg gør, vil alle også rigtig gerne være ens ven. Det kan nogle gange være svært at skelne mellem, hvem der rigtigt vil være ens ven, og hvem der bare vil være det for at få noget, siger han.

Lavede stunt på Skanderborg

Første sæson af 'Fucking fornuftig' består af seks afsnit, hvoraf de fire første er blevet indspillet i løbet af sommeren. Tv-serien bygger på TopGunns virkelige liv og de problemstillinger, han står overfor, men der er blevet skruet en ekstra tand op for dramaet, fordi der er kamera på.

Den fortælleform resulterede blandt andet i en "intens" episode på årets Skanderborg Festival. 

Læs også: TopGunn: Jeg er vild med dansktop-musik

Her skulle TopGunns ven "Kongen" foregive at være ved at drukne i en sø, og TopGunn skulle så redde ham op og give ham hjertemassage på stranden. Det hele var et stunt fra tv-produktionens side, men alligevel styrtede de omkringliggende festivalgæster til for at hjælpe.

- De ved vist stadig ikke, at det bare var for sjov. Men det finder de da ud af, når serien kører. Det var et sjovt stunt at lave, siger TopGunn med et grin.

'Fucking fornuftig' har premiere på TV 2 ZULU søndag den 30. august kl. 22.55 – lige efter ZULU Comedy Galla. 

Se TopGunn optræde med 'Veninder' til årets ZULU Awards i klippet herunder.

TopGunn

  • Hedder egentlig Oliver Gammelgaard Nielsen og er 24 år gammel.
  • Udgav sin første EP, 'Dansehallens Erobrer', i 2010 og sit første album, '21', i 2013.
  • '21' indeholdt blandt andet singlerne 'Tilbud', '21' og 'Man kan ikke stole på en pige med en lille røv', der alle opnåede platin.
  • Udsendte i august sit andet album 'Ingen andre', hvorfra 'Kongens have', '6 liter' og 'Veninder' allerede er blevet store hits.
  • Modtog i 2013 GAFFA-prisen for 'Årets danske urban-udgivelse' og i år en ZULU Award for 'Årets hit' for 'Kongens have'.
  • Var tidligere i år dommer på TV 2-programmet 'Danmark har talent'.
  • Har premiere på sin første tv-serie, 'Fucking fornuftig', søndag den 30. august på TV 2 ZULU.

'Fucking fornuftig'

Følg 'Fucking fornuftig' på Facebook

Følg 'Fucking fornuftig' på Instagram