Kendte

'Vild med dans'-deltager skal skilles

Sharin Foo fra rockgruppen The Raveonettes, der om to uger indtager dansegulvet i 'Vild med dans', skal skilles. 

Det fortæller den 41-årige musiker selv til TV 2.

I februar i år blev Sharin Foo separeret fra den amerikanske musiker Greg Edwards, som hun har dannet par med siden 2005, og som hun giftede sig med i 2008. Parret har haft base i Los Angeles i USA, men Greg Edwards flyttede ud af hjemmet, da de blev separeret. Sammen har de datteren Molly på seks år.

Om separationen siger Sharin Foo til TV 2:

- Det er det klassiske med, at vi er vokset fra hinanden. Vi har prøvet at holde sammen på familien for Mollys skyld, men vi er blevet enige om, at hun ikke skal vokse op med nogle forældre, der ikke har lyst til at dele livet med hinanden. Vi er stadig gode venner, vi har masser af respekt for hinanden, og vi skal være forældre sammen resten af livet.

Får det til at fungere

Sharin Foo befinder sig den kommende tid i København, hvor hun træner intensivt til 'Vild med dans' sammen med sin dansepartner Frederik Nonnemann. Med i København er datteren Molly, og til september kommer Greg Edwards også for at tilbringe tid med datteren.

- Det er klart, det er svært at skulle dekonstruere en familie på den måde, og der er masser af logistik. Men det har vi altid været vant til i kraft af vores job som musikere. Molly har også været vant til på skift at have "mommytime" og "daddytime", siger Sharin Foo til TV 2.

Læs også: Efter 11 år sammen: Beverly Hills-stjerne skal skilles

I kølvandet på separationen i februar har Sharin Foo søgt nye oplevelser og udfordringer - og det har blandt andet udmundet sig i hendes deltagelse i 'Vild med dans', hvor hun håber på at opdage nye sider af sig selv.

Datteren Molly har dog ikke de store forventninger til sin mor, siger Sharin Foo.

- Hun er meget interesseret i det hele, men hun har slet ikke tillid til min dansekunnen. Hun siger, at jeg godt kan regne med at ryge ud i første program, siger Sharin Foo med et smil.

'Vild med dans' har premiere fredag den 11. september klokken 20 på TV 2.