Kendte

Christopher løfter sløret for sine krøller

Krøllerne i håret er et af de helt store varemærker for popsangeren Christopher, der har fået sin velkendte frisure tilbage, efter han blev klippet noget kortere i starten af året.

Men håret er faktisk ikke noget, popstjernen bruger lang tid på at få til at se godt ud.

- Jeg bruger fem minutter. Min kæreste ville nok sige lidt længere tid, men jeg siger selv fem minutter, fortæller Christopher, da han svarede på spørgsmål fra sine fans i Go'morgen Danmark.

Og samtidig afslørede han, at krøllerne - som hans fans plejer at kalde 'nudlerne' - skam er helt hans egne, og ikke en dygtig frisørs værk.

- Det er ikke permanentet. Min mor har krøller, så det er hende, jeg kan takke, tror jeg.

Vil skære på sociale medier

En kvart million følgere på Facebook og 370.000 følgere på Instagram - popsangeren Christopher er ikke bare populær i højttalerne på teenageværelser landet over, men også på deres mobiltelefoner.

Det tager en del af sangerens tid at være i kontakt med alle sine fans, og den tid forsøger han nu at skære lidt ned på.

- Jeg prøver at bruge så lidt tid som muligt, for jeg har været rigtig, rigtig meget på de sociale medier. Jeg opdaterer jo hver eneste dag. Og forleden læste jeg, at jo længere tid, man bruger på de sociale medier, jo mindre tid er der til de gode ideer, som kommer ud af den blå luft.

- Så jeg prøver at skrue lidt ned for det. Men jeg bruger nok en halv times tid om dagen.

Kun sjældent glamour

- Det, at jeg har så mange følgere, giver en unik mulighed for at interagere med sine fans på et lidt andet niveau. Og at man kan gøre folk glade ved at give dem et like, som tager et milisekund - det er for fedt.

Selv om så enormt mange mennesker følger popstjernens liv på de sociale medier, føler Christopher ikke, at hans liv er meget anderledes end alle andres.

- Alt det der med røde løbere og shows og glamour, det er en forholdsvis lille del af mit liv, fortæller han, da han bliver spurgt, hvordan han holder sit liv 'normalt'.

Stolt af ny sang

- Jeg tror, man skal bruge så meget tid som muligt på venner og familie og kærester, dem som kender mig som Christopher og ikke 'superstjernen Christopher'.

Blandt mange andre ting afslørede Christopher også, at den af hans sange, han er mest stolt af, er det nyeste singleudspil 'Tulips', som han spillede efterfølgende.

Du kan se Christopher synge 'Tulips' i Go'morgen Danmark herunder, og du kan se alle fansenes spørgsmål i klippet over artiklen.