Kendte

Nostalgi: Husker du klassikerne fra Snurre Snups Søndagsklub?

Er du barn af 90’erne, så har du sandsynligvis hørt introen i klippet ovenfor utallige gange - og hører den formentlig nu med både nostalgi og tanker tilbage til barndommens søndage, som uge efter uge bød på Snurre Snups Søndagsklub.

Programmet kørte over skærmen på TV 2 fra 1994 til 2005, og for mange børn var det indbegrebet af søndag morgen og formiddag. Ligesom i eksemplet øverst tog Bubber veloplagt imod seerne og havde spændende gæster på besøg i ”klubben”, hvor der også blev vist masser af tegnefilm og musikoptrædener.

Ugens bedste bedste

Seere af programmet vil desuden huske de faste indslag som ’Danse-Daisy’ og ’Ugens bedste bedste’, og i denne Throwback Thursday-artikel kan du se programmets sjoveste 'bedste bedster', der var bedsteforældre, som viste og blev hyldet for deres særlige talenter:

Throwback Thursday er et fænomen, der har vundet indpas på de sociale medier, hvor man torsdag lægger et ældre billede eller videoklip op, gerne med nostalgisk kant og under hashtagget #throwbackthursday eller #tbt.

Og når ”bedste, bedste, det’ bare mig - jeg vil fortælle, jeg elsker dig”-introsangen automatisk afspilles inde i hovedet på én, når blot man tænker på ovenstående indslag, må det siges at være tilfældet her.

Masser af kendt 90'er-musik

Bubber, der rigtigt hedder Niels Christian Meyer, havde i løbet af de 11 år som vært flere tusinde gæster på besøg i Snurre Snups Søndagsklub, hvor mere end 30.000 børn har været publikum.

Hundredevis af musikere har desuden optrådt i programmet, og med nostalgien i højsædet ser vi her tilbage på nogle af de bands, som har spillet gennem tiden – og som barn af 90’erne kender du helt sikkert flere af dem:

Snurre Snups Søndagsklub

  • Snurre Snups Søndagsklub blev vist søndag morgen og formiddag på TV 2 fra 1994 til 2005.
  • Bubber, hvis rigtige navn er Niels Christian Meyer, var vært på programmet.
  • Der blev vist forskellige tegnefilm, og Bubber snakkede med børn og gæster om forskellige emner.
  • Flere end 600 musikere har desuden optrådt i programmet i løbet af de 11 år.
  • Programmet havde faste indslag som danseshowet med ’Danse-Daisy’, og ’Ugens Bedste Bedste’, hvor en bedsteforælder blev hyldet for et særligt talent af Snurre Snups Søndagsklub.
  • Mange tusinde gæster har besøgt Snurre Snups Søndagsklub, og flere end 30.000 børn har været publikum.

#throwbackthursday

  • ’Throwback Thursday’ er et fænomen, der har vundet indpas på de sociale medier.
  • Det går ud på, at man torsdag lægger et ældre billede eller videoklip op.
  • Der er ingen ”regel” for, hvor gammelt det skal være, blot skal det ikke være helt nyt og gerne have noget nostalgisk over sig.
  • Billeder og videoer lægges ofte op sammen med hashtaggene #throwbackthursday, #tbt eller lignende.