Kendte

Nye deltagere klar til 'Vild med dans': En af dem slår vild rekord

Tre nye dansere melder sig nu klar til at tage en svingom på Danmarks største dansegulv i 'Vild med dans' til efteråret. Det bekræfter TV 2.

Det drejer sig om sangeren James Sampson, Cirkus Arena-kronprinsen Patrick Berdino samt basketballspilleren Chris Christoffersen.

Læs også: Her er de første to deltagere i årets 'Vild med dans'

James Sampson vandt hele Danmarks hjerter, da han i 2001 vandt første sæson af DRs talentprogram 'Stjerne for en aften'. Efter sejren udgav James Sampson flere album, i 2007 opnåede han en andenplads i Dansk Melodi Grand Prix med nummeret 'Say You Love Me', og senest medvirkede han i Tivolis opsætning af 'Dirty Dancing'.

Men selvom han altså har masser af "musikforståelse", som de fire 'Vild med dans'-dommere har for vane at kalde det, så er det ikke ensbetydende med, at James Sampson også har rytme på dansegulvet, siger han.

- Jeg har danset hiphop, men det er efterhånden mange år siden. Og så har jeg undervist i aerobic, men det tæller vist ikke. Så at indtage dansegulvet bliver noget af en udfordring og noget helt andet, end jeg ellers har været vant til. Men jeg kan godt lide udfordringer, og jeg glæder mig til hele oplevelsen og til at lære de danse, jeg nu får lov til, siger James Sampson til TV 2.

Se James Samspon optræde med nummeret 'Me and Mrs. Jones' i 'Talkshowet Meyerheim' her.

Langt fra akrobatik til dans

Også den 23-årige "kronprins af Cirkus Arena", Patrick Berdino, er vant til at bruge sin krop. Patrick Berdino har hele sit liv været en del af Cirkus Arena, hvor han blandt andet laver akrobatik. Han blev for alvor et kendt ansigt hos danskerne, da han medvirkede i dokumentarfilmen 'Cirkusdynastiet', som blev sendt på TV 2 tidligere i år. Trods sin ekspertise ud i smidighed og saltoer tror den unge cirkusartist dog ikke, at dansen falder ham nemt.

Læs også: Cirkusprins: Smadrede hele campingvognen i jalousi

- Jeg kan slet ikke danse, det er noget helt nyt for mig, og jeg tror, det bliver svært. Men jeg har tænkt mig bare at bide i det sure æble og træne alt, jeg kan, for at blive så dygtig som muligt. Jeg glæder mig til det hele, og jeg har kun hørt positivt om 'Vild med dans' fra Uffe Holm, som jo rejser rundt med cirkuset i sommer, siger Patrick Berdino til TV 2. 

Se et klip fra dokumentarfilmen 'Cirkusdynastiet', hvor Patrick Berdino medvirker, her.

Højeste deltager nogensinde

Det tredje navn til 'Vild med dans', som TV 2 offentliggør i denne omgang, er basketballspilleren Chris Christoffersen. Uanset hvordan det går den 35-årige sportsmand, der til daglig spiller i Aarhus-klubben Bakken Bears, vil han slå en rekord i det sekund, han træder ind på dansegulvet første gang. Chris Christoffersen bliver nemlig den højeste deltager, der nogensinde har deltaget i 'Vild med dans'. Hele 2,18 meter rager han nemlig op i vejret.

Læs også: Her lærer dansk basket-kæmpe Pimpong at dunke

- Min højde er nok helt klart en ulempe, tænker jeg - i hvert fald til en start. Men jeg har jo altid været høj, og jeg må finde ud af, hvordan jeg klarer det. Man må jo spille med de kort, man har fået på hånden. Jeg glæder mig rigtig meget til at afprøve noget, jeg slet ikke har prøvet før, og som jeg ikke er god til. Det skal virkelig være meget, meget sent en fredag eller lørdag nat, før jeg begiver mig ud i noget dans, siger Chris Christoffersen til TV 2.

Se et indslag fra TV 2 SPORT-programmet 'Mellem linjerne', hvor den tidligere fodboldspiller Razak Pimpong besøger Chris Christoffersen, her.

Ud over James Sampson, Chris Christoffersen og Patrick Berdino har TV 2 allerede bekræftet, at skuespillerinderne Ena Spottag fra 'Badehotellet' og Stephania Potalivo fra 'SJIT Happens' deltager i 'Vild med dans' til efteråret. De resterende syv nydansere vil blive præsenteret de kommende måneder.

'Vild med dans' får premiere fredag den 11. september.