Kendte

Stéphanie Surrugue stopper på TV 2

Tv-værten Stéphanie Surrugue stopper på TV 2.

Den 38-årige tv-vært har været ansat på TV 2 siden 2011 og har blandt andet stået i spidsen for 'Kulturen på NEWS' på TV 2 NEWS, været vært på 'Go' morgen Danmark' og været en af de bærende kræfter i TV 2's dækning af Tour de France og Oscar-uddelingen.

Læs også: Tårevædet TV 2-vært overrasket af kollegaer: Ville ikke græde på tv

Nyhedsdirektør på TV 2, Michael Dyrby, udtaler:

- Stéphanie Surrugue er en formidabel vært og redaktør, hvilket også var tydeligt, da hun her på TV 2 NEWS var med til at skabe 'Kulturen på NEWS'. Hun har derudover deltaget i en lang række event-begivenheder såsom Tour de France, Folketingsvalget og årskavalkader, og det seneste år har Stéphanie været udlånt til 'Go' morgen Danmark' som vært med stor succes. Jeg ønsker hende alt det bedste fremadrettet.

Læs også: Stéphanie Surrugue: Min vildeste TV 2-oplevelse

Skifter til DR

Stéphanie Surrugue tiltræder per 1. september i år som USA-korrespondent i DR og skal blandt andet være med til at dække det kommende præsidentvalg.

Sommeren skal hun bruge på at skrive en kommende bog om USA's ambassadør i Danmark, Rufus Gifford. 

- Jeg har gået og arbejdet på bogen siden februar og har blandt andet interviewet hans venner og familie, ligesom jeg også har skullet researche en del på amerikansk politik og hele "Obama-æraen", som Rufus Gifford har været med til at finansiere. Nu skal jeg endelig i gang med at skrive, så jeg trækker stikket de næste to måneder og burer mig inde i blandt andet Spanien og Skagen for at kunne koncentrere mig om at skrive som en vanvittig, fortalte Stéphanie Surrugue i sidste uge til TV 2.

Læs også: Vildt grineflip i Go' Morgen Danmark: Ikke til at holde i munden

Stéphanie Surrugue blev sidste år kåret som 'Årets kvindelige tv-vært' ved Copenhagen TV Festival, ligesom hun også blev udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen sidste år.

Stéphanie Surrugue havde sin sidste vagt som vært på 'Go' morgen Danmark' fredag i sidste uge. Se eller gense det, der altså blev hendes farvel til TV 2's seere, i klippet øverst.

Se et sammenklip af Stéphanie Surrugues mest mindeværdige øjeblikke som vært på 'Go' morgen Danmark' herunder.