Gulddreng og jagten på den sidste fuckboi

Gulddreng får hovedrolle i nyt TV 2-program

Sangeren Gulddreng skal have sin egen talentkonkurrence. Han ser det som "et godt træk".

Over 80 millioner gange er hans hits blevet streamet på musiktjenesten Spotify.

Hitmageren hedder Malte Ebert, men er bedre kendt som Gulddreng. Han står bag hits som 'Model', 'Se mig nu', og så har han i år vundet priser som 'Årets nye navn' og 'Årets hit' ved ZULU Awards.

Nu skal han medvirke i et tv-program på TV 2 ZULU, hvor han som kunstneren Gulddreng, skal lede efter et medlem til sit kommende boyband, Fuckbois, i en talentkonkurrence. Det er kun det sidste medlem, han skal finde i programmet. To medlemmer af gruppen er allerede blevet udvalgt.

Gulddrengs talentprogram

Over seks afsnit skal Gulddreng finde det sidste medlem til boybandet Fuckbois.

Alle drenge og mænd kan komme til audition. Gulddreng vil få hjælp af kendte musiknavne som Remee og Nikolaj Koppel til at finde medlemmet.

Talentkonkurrencen kan følges fra lørdag den 23. september på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

- Vi søger noget bestemt. Vi skal have noget, vi kan arbejde med. Noget talent, karisma og karakter, siger Gulddreng til TV 2 og tilføjer, at navnet Fuckbois er en pendant til popduoen Citybois, der blev skabt under tv-programmet 'X Factor'.

Høj krav til nyt medlem

For at komme i betragtning skal medlemmet være interessant, forklarer den 23-årige hitmager.

- Der er ingen krav til, at de skal ligne mig. Lad os sige, det var en annonce på Facebook, så klikkede du på den. Var det et billede på Instagram, kunne du ikke lade være med at kigge på det. Var det en sang i radioen, ville du standse op og lytte til den, i stedet for at den bare var baggrundsstøj.

Kun tre personer vil efter castingen blive udvalgt til en workshop, som kun én af dem kan vinde.

Årsagen, til at Gulddreng vil skabe sit eget boyband, er ligetil. Gruppen skal bruge de hits, han ikke selv får brugt. Samtidig er det også en god udfordring.

- Det er fedt at starte et projekt og vise, hvad man kan som sangskriver. Det virker som et godt træk, siger han.

- Vi mangler et boyband i Danmark. Der er plads til det. Markedet er udvandet.

Vi mangler et boyband i Danmark. Der er plads til det

Gulddreng

Bandets øvrige medlemmer er hemmelige

Gulddreng er ikke den eneste, der skal veje og vurdere kandidaterne. I tv-programmet vil sangskriver og producer Remee, pianist, musikchef og journalist Nikolaj Koppel, skuespilleren Robert Hansen og tv-stjerner som Jarl Friis-Mikkelsen og Frederik Fetterlein hjælpe ham med at vælge den helt rigtige i talentkonkurrencen.

- Vi starter med at høre kandidaternes vokal. Men de bliver også testet i, om de er egnet til at være kendte. Og her kan jeg bruge de andre, der alle ved, hvad der skal til for at blive kendt, siger Gulddreng.

Det er stadig uvist, hvem de to andre medlemmer er i det kommende boyband.

Det er muligt at følge programmet på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY fra lørdag den 23. september.